ney rog knk pc diyorum bileşenleri flnAsus rog hocam
bakayım birsanırım şu anda 25-26k civarında alınabilecek en mantıklı pc pckolikteki 7500f rtx 4060 lı sistem. kampanyalı sistem çıkartan bir site vardır belki. gören varsa paylaşır.
bulamadım link atarmısınsanırım şu anda 25-26k civarında alınabilecek en mantıklı pc pckolikteki 7500f rtx 4060 lı sistem. kampanyalı sistem çıkartan bir site vardır belki. gören varsa paylaşır.
Hocam kasa sadece diyince yanlis anladimney rog knk pc diyorum bileşenleri fln
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bakayım bir
bulamadım link atarmısın
sorun değil kralHocam kasa sadece diyince yanlis anladim
sanırım şu anda 25-26k civarında alınabilecek en mantıklı pc pckolikteki 7500f rtx 4060 lı sistem. kampanyalı sistem çıkartan bir site vardır belki. gören varsa paylaşır.
Evet hazır pc var şuanda görmüştüm bu en mantıklısısanırım şu anda 25-26k civarında alınabilecek en mantıklı pc pckolikteki 7500f rtx 4060 lı sistem. kampanyalı sistem çıkartan bir site vardır belki. gören varsa paylaşır.
aynen hocamsorun değil kral
bu muPcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
hocam bugun arkadaş satın alıcaktı ama zam gelmiş baya onun yerine şunu buldum iyi midir?aynen hocam
hocam bugun arkadaş satın alıcaktı ama zam gelmiş baya onun yerine şunu buldum iyi midir?
![]()
MANTIS-4060Ti / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MANTIS-4060Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
ulan haysiyetsizkolik baktı bu sistem çok satıyor 2 günde 8k fiyat koymuş üstüne. 26.5k ya 7500 rx 7600 lü sistemi alabilir. keşke konuyu ilk açtığınız zaman direkt pckolikteki sistemi alsaydıhocam bugun arkadaş satın alıcaktı ama zam gelmiş baya onun yerine şunu buldum iyi midir?
![]()
MANTIS-4060Ti / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MANTIS-4060Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
bu da var![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
parayla sıkıntıları olmuşulan haysiyetsizkolik baktı bu sistem çok satıyor 2 günde 8k fiyat koymuş üstüne. 26.5k ya 7500 rx 7600 lü sistemi alabilir. keşke konuyu ilk açtığınız zaman direkt pckolikteki sistemi alsaydı
tamamdır hocam o zmn aldırıyorum rx7600 lü sistemiulan haysiyetsizkolik baktı bu sistem çok satıyor 2 günde 8k fiyat koymuş üstüne. 26.5k ya 7500 rx 7600 lü sistemi alabilir. keşke konuyu ilk açtığınız zaman direkt pckolikteki sistemi alsaydı
hocam sıvı soğutma 450tl + diyor bence alınabilir ama deepcoolls520 iyi mi? bilmiyorum fikriniz varmıulan haysiyetsizkolik baktı bu sistem çok satıyor 2 günde 8k fiyat koymuş üstüne. 26.5k ya 7500 rx 7600 lü sistemi alabilir. keşke konuyu ilk açtığınız zaman direkt pckolikteki sistemi alsaydı
ürünün stoğu bitmiş gözüküyor. zaten normalde 2.7k ya satılan bir ürün. ekleyip sipariş vermeyi deneyin. muhtemelen hata verecektir ama alınabiliyorsa da 450 tl ye 240mm sıvı soğutma bedava.hocam sıvı soğutma 450tl + diyor bence alınabilir ama deepcoolls520 iyi mi? bilmiyorum fikriniz varmı
tamamdırürünün stoğu bitmiş gözüküyor. zaten normalde 2.7k ya satılan bir ürün. ekleyip sipariş vermeyi deneyin. muhtemelen hata verecektir ama alınabiliyorsa da 450 tl ye 240mm sıvı soğutma bedava.