LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Hem kötü öneri yapıyorsun hem emoji falan atıyorsun hocamHocam durum böyleyse iphone 11 128 gb tavsiye ederim hocam
Hem kötü öneri yapıyorsun hem emoji falan atıyorsun hocamHocam durum böyleyse iphone 11 128 gb tavsiye ederim hocam
Ben gayet iyi öneri yaptımHem kötü öneri yapıyorsun hem emoji falan atıyorsun hocam
Ben gayet iyi öneri yaptım
Nasıl bir iyi öneri 25k bütçeye iphone 11.Ben gayet iyi öneri yaptım
konunun en başında apple olamaması dışında kriter olmadığını yazmıştım ama siz bilirsiniz.Ben gayet iyi öneri yaptım
Doğru karar. İphone 11 almak, parayı çöpe atmaktan farksız. Bakın ben de 12 kullanıyorum ve çok memnunum. Ama akıl var mantık var. O telefona 20k verilmez. 1 sene sonra güncelleme bitince market desteği devam etse de telefonun iyice yavaşladığını ve iş görmemeye başladığını farkedecekseniz. 11 tavsiye etmenin mantığını cidden anlmıyorum.sürekli kullanmıyorum. günde en fazla 4-5 saat bakıyorum ekrana. hiç oyun oynamıyorum. internette 5-6 saat ekran süresi alsam yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iphone 11 i 4-5 yıl kullanabileceğimi düşünmüyorum.
Belki de dalga geçiyordur. Bu devirde 11 tavsiye etmenin başka bir mantığı yok çünkü.Hem kötü öneri yapıyorsun hem emoji falan atıyorsun hocam