Neler Yeni

26.000 TL Sistem önerisi ACİL

Bey Ahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Valorant , LOL , Pc toplamak.
Instagram
beeyahmeet
Steam
Küfürlü
Twitter
BeyAhmet
Facebook
BeyAhmet
Discord
traimgod
Reddit
u/BeeyAhmeet
Discord
traimgod
Twitch
BeeyAhmeet
YouTube
@BeeyAhmeet
Bütçe
26000
Öncelikle ilk defa pc toplıyacağım Elimde olan parçalar dışında diğer parçaları keyfinize göre önerebilirsiniz parçalar şunlar:

ssd:https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-1tb-nvme-m-2-3500-2100mb-snv2s-1000g-fiyati,5242127.html
psu: https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c750-bronze-pa-7b2bb-eu-750-w-fiyati,497907697.html

bu saydıklarım bütçeye dahil değildi daha almadığım için ekran kartının parasını 26000 tl ye dahil parçalarda aradığım özellikler şunlar:

işlemci: teni nesil bi işlemci olmak zorunda değil ama render fln yapıyorum lazım oluyor bu yüzden güçlü olması lazım oynadığım oyunlarda genellikle işlemci ağırlıklıdır.
Anakart: diğer parçalarla uyumlu olması dışında extradan m2 slotu ve ram slot u olursa güzel olur.
Ram: Duel chanel olsun ben 32 olsun diye düşünüyorum ama üstüne de çıkabilirsiniz.
Soğutucu: Sıvı ve 240 mm olması daha iyi olur çünkü kasa çok hava almaycak biyerde kalabilir.
Ekran kartı: Ben 2. elden almayı düşünüyorum Çok temiz bir 3070 Tİ buldum 10.000 Tl diyor extradan önerebilirsiniz yeni fikirlere açığımdır.
Kasa: LİAN Lİ nin 3 tarafı cam olan kasaları çok hoşuma gidiyor ama kasayada fazla bi bütçe ayırmak istemiyorum çok abartılı olmasına gerek yok ama o modellerden olursa abartılı olabilir.

PC İLE YAPACAKLARIM: Valo, cs, lol, fivem gibi oyunlarda yayın açmayı planlıyorum . Adobenin programlarını çok kullanırım ve bolca render işlerim olur. Yani render yönünden de güçlü bi işlemci seçmek istiyorum.
Şimdiden elinize sağlık.

Son düzenleme:

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fırat divitci
ikinci elde 3070ti için 10.000 bana bir tık pahalı geldi açıkçası. Acaba vade farksız 3 ay taksit ile alırsan bütçen 40k'ya çıkar mı?
Şöyle sağlam bir sistem var. içindeki işlemci 12400f gibi 6 çekirdekli değil 8 çekirdekli ve çoklu çekirdek sporu r7 7700 civarı yani işini görecektir. Ekran kartı 4070 super zaten kendi kendine konuşuyor bence. Sistem ddr5 5600mhz cl46 32gb ramli ancak istersen 1200tl ile 48gb'a çıkarabilirsin sanki 32'den fazlasına ihtiyacın olabilir gibi konuşmuşsun. Bütçeni aştığını biliyorum ama vade farksız 3 taksit olduğu için haberin olsun dedim.

Bey Ahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Valorant , LOL , Pc toplamak.
Instagram
beeyahmeet
Steam
Küfürlü
Twitter
BeyAhmet
Facebook
BeyAhmet
Discord
traimgod
Reddit
u/BeeyAhmeet
Discord
traimgod
Twitch
BeeyAhmeet
YouTube
@BeeyAhmeet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikinci elde 3070ti için 10.000 bana bir tık pahalı geldi açıkçası. Acaba vade farksız 3 ay taksit ile alırsan bütçen 40k'ya çıkar mı?
Şöyle sağlam bir sistem var. içindeki işlemci 12400f gibi 6 çekirdekli değil 8 çekirdekli ve çoklu çekirdek sporu r7 7700 civarı yani işini görecektir. Ekran kartı 4070 super zaten kendi kendine konuşuyor bence. Sistem ddr5 5600mhz cl46 32gb ramli ancak istersen 1200tl ile 48gb'a çıkarabilirsin sanki 32'den fazlasına ihtiyacın olabilir gibi konuşmuşsun. Bütçeni aştığını biliyorum ama vade farksız 3 taksit olduğu için haberin olsun dedim.
sağolasın bi bakayım ona göre dönerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şimdi hazır sistem şu dönem neden olmaz çünkü elimde psu ve m2 ssd var

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fırat divitci
sağolasın bi bakayım ona göre dönerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şimdi hazır sistem şu dönem neden olmaz çünkü elimde psu ve m2 ssd var
Attığım sistemdeki anakartta 3 adet m.2 girişi var ssd'yi direkt ona takarsınız elinizdeki psu da çok pahalı veya güçlü bir psu'ya benzemiyor satsanız elinize güzel bir para geçmez almak isteseniz 2000tl'ye muadili bir şeyi rahatlıkla alabilirsiniz bence o psu'yu yedekte tutun. Bu sistemin özellikleri parasına göre çok iyi. Aylık 13.333tl ödeyerek işin içinden çıkabiliyorsanız bence kesinlikle alın. İlk iki taksidi ödeyecek paranız hazır zaten 90 gün sonraki ödemeye kadar eksik olan 10.000tl'yi kazanmanız gerek. 3070ti ile 4070 super arasında da ciddi bir performans farkı var ömürlük sistem olur biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,937
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom