20 k dı zaten içeriğini değiştirdimBu fiyata alınmaz yakın zamanda 20-21K idi zam gelmiş sanırım
zam yok özelleştirmiş fiyatı 20k zatenBu fiyata alınmaz yakın zamanda 20-21K idi zam gelmiş sanırım
rami 2x8 yap öyle al gereksiz phalı olmuş diğerleri iyi
aynen bu şekilde almak mantıklımı fiyat performans gibi görünüyorzam yok özelleştirmiş fiyatı 20k zaten
20 k dı zaten içeriğini değiştirdim
Pahalı olmuş özelleştirmeleri değiştir birazzam yok özelleştirmiş fiyatı 20k zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka ram 16 yetmiyor ondan 32 olsun dedim öyle daha mantıklı değilmi eğer gereksiz pahalı diyorsan 16ya dönerimzam yok özelleştirmiş fiyatı 20k zaten
Pahalı olmuş özelleştirmeleri değiştir biraz
kasa değiştir demişlerdi ss 1 tb geçtim 3 tane değiştim ssd ram kasa anakart bm550 al dediler overclock içinPahalı olmuş özelleştirmeleri değiştir biraz
önerdiğiniz varmı ?bu paraya 4060 5600 işlemci almak mantıksız
gereksiz pahalı ve zaten anakartında 4 adet ram slotu var gerekirse sonra alırsın ram. bide soğutucu olarak peerles assasin al ve işlemcini overclook yapkanka ram 16 yetmiyor ondan 32 olsun dedim öyle daha mantıklı değilmi eğer gereksiz pahalı diyorsan 16ya dönerim
ramler hariç gerisi doğru çokda mantıksız değilbu paraya 4060 5600 işlemci almak mantıksız
bunun dışında önerdiğin bir sistem varmıdır 30 k bandına kadar çıkabilirimgereksiz pahalı ve zaten anakartında 4 adet ram slotu var gerekirse sonra alırsın ram. bide soğutucu olarak peerles assasin al ve işlemcini overclook yap
ramler hariç gerisi doğru çokda mantıksız değil