Yardım 2600₺ Telefon Önerisi?

ByKayseriLi

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
483
Arkadaşlar 1-2 ay önce ikinci el bir Samsung Galaxy Note 5 almıştım. Severek kullandığım telefondu. Elimden düştüğü için ekranı falan komple gitti kırık falan gözükmüyor ama 1-2 yere sordum ekran komple değişecek dediler ve 1500 lira tamir ücreti çıkardılar. Bende bu kadar para vermek yerine yeni bir telefon almak istiyorum.

Bütçem maksimum 2500 - 2600₺ arası.

Sosyal medya kullanıyorum Facebook, Instagram, WhatsApp vs çok fazla oyun oynamam ama kurduğum oyunu da kasmadan donmadan oynatsın istiyorum.
(Note 5 böyleydi en azından kurduğum oyunda sorun yaşamadım.)

Kamera olarak biraz iyi olsa güzel olur son olarak kendi hafızası bir tık yüksek olursa mükemmel olur Note 5 32 GB'dı 2 resim çektikten sonra hafıza dolu uyarısı veriyordu en kötü 64 GB bir cihaz olsa işimi görür. Bu fiyat bandında ne alabilirim sizce ikinci el?

Hafta sonuna kadar almam gerekiyor önerileriniz çok önemli.

Redmi note 9 128gb ben kullanıyorum taş gibi (iyi anlamda ) her türlü işimi görüyor alabilirsin hocam

Redmi note 9 128gb ben kullanıyorum taş gibi (iyi anlamda ) her türlü işimi görüyor alabilirsin hocam

Bu telefonun Pro yada S modelini öneriyorlar genelde sizde ki düz olan modeli sanırım. Kamerası falan nasıl peki? Özellikle bu Note 9 cihazın düz ve diğer Pro ve S modellerinde herkes kamerasından falan şikayetçi.

Bu telefonun Pro yada S modelini öneriyorlar genelde sizde ki düz olan modeli sanırım. Kamerası falan nasıl peki? Özellikle bu Note 9 cihazın düz ve diğer Pro ve S modellerinde herkes kamerasından falan şikayetçi.
Pro kullanıyorum memnunum, şarj vs. beni oldukçada tatmin ediyor.

Pro kullanıyorum memnunum, şarj vs. beni oldukçada tatmin ediyor.

Pro modelini buldum bütçeme de uyuyor şuan rengi de güzel ama yorumlar kafamı karıştırdı. Pro modeli için yazılan yorumlara baktım epey sitesinde herkes ekran, kamera ve video kayıt kalitesinden şikayet etmiş. batarya konusun da herkes memnun ama diğer söylediklerim için kimse memnun değil. Karar veremedim.

Pro modelini buldum bütçeme de uyuyor şuan rengi de güzel ama yorumlar kafamı karıştırdı. Pro modeli için yazılan yorumlara baktım epey sitesinde herkes ekran, kamera ve video kayıt kalitesinden şikayet etmiş. batarya konusun da herkes memnun ama diğer söylediklerim için kimse memnun değil. Karar veremedim.
Şöyle ki çok kamera kullanan biri değilim lakin kamerası gayet iyi. Bizim eş dost aile 7-8 tane 9 pro var 😀
Onlardan daha kamera hakkında bi şikayet de duymadım.
Video kayıt kalitesi hakkında bi bilgim yok.
Güncelleme yapılmadığında ara yüz anlık sapıtabiliyor. Sende böyle bir sorun olur olmaz bilemem ama beni çok rahatsız etmedi.

Uzun lafın kısası ben memnunum yine olsa bunu alırım büyük ihtimalle.

10S modeli de var bütçem yetse bunu alırdım sanırım ekranı Amoled çünkü. Biraz daha araştırayım olmazsa. Bütçemi yükseltebilirsem 10S düşünebilirim. Tasarımı falanda hoş. Bütçe artıramaz isem Note 8 Pro / Note 9 Pro arasında gidip geleceğim gibi. Samsung cihazların kamera ve ekran kalitesi daha iyi olduğu için aslında Samsung almak istiyordum ama bütçeme göre en yüksek Samsung S8+ / S9 falan bulabildim.

Geri