50K Bütçe Telefon Önerisi (TR/YD)

Ben içerik üretici değilim hocam bir de hep galeriden yüklüyorum zaten ama özellikle eski videolarıma baktığımda bozulmayı fark edebiliyorum, Poco X3 NFC 128 GB bozdu yani videoları Instagram'da.
İşte dediğim gibi hocam. İg wp gibi yerlerle anlaşmaları vae ve iphone sattirmak için bir sebep çıkarıyorlar. Yoksa androidlerin ne eksiği var iphonedan hatta fazlası var. Sizde galeride tutarsınız en temizi o. Buluta vs. Yüklediğinizde illa biraz bozulma olur. Depolama sorunsa eğer bi hdd disk alırsınız 1tb tüm fotoğrafları videoları ona atarsınız. Ha derseniz igdeki net gördün vs. Samsung o konuda biraz daha iyi androidlerde. Düzeldi biraz.

İşte dediğim gibi hocam. İg wp gibi yerlerle anlaşmaları vae ve iphone sattirmak için bir sebep çıkarıyorlar. Yoksa androidlerin ne eksiği var iphonedan hatta fazlası var. Sizde galeride tutarsınız en temizi o. Buluta vs. Yüklediğinizde illa biraz bozulma olur. Depolama sorunsa eğer bi hdd disk alırsınız 1tb tüm fotoğrafları videoları ona atarsınız. Ha derseniz igdeki net gördün vs. Samsung o konuda biraz daha iyi androidlerde. Düzeldi biraz.
Hocam fotoları saklarım ben zaten terabaytlarca harddiskim var. Benim kastım Instagrama yüklerken bozuk yüklenmesi.

Hocam fotoları saklarım ben zaten terabaytlarca harddiskim var. Benim kastım Instagrama yüklerken bozuk yüklenmesi.
Tamam hocam işte dediğim gibi o tür uygulamaların anlaşması yüzünden. Ben wp de geniş açı kamereya gecemiyorum. 4 tane kamera var telefonda. Zaten wpden çekince berbat çekiyor orası ayrı konu ama ip 11 olan arkadaşım çekebiliyor. İg ye bozuk yüklenmesine yapicak bir şey yok ama amiral gemisi telefonlarda o kadar bozulma olmuyor bildiğim kadarıyla.

Tamam hocam işte dediğim gibi o tür uygulamaların anlaşması yüzünden. Ben wp de geniş açı kamereya gecemiyorum. 4 tane kamera var telefonda. Zaten wpden çekince berbat çekiyor orası ayrı konu ama ip 11 olan arkadaşım çekebiliyor. İg ye bozuk yüklenmesine yapicak bir şey yok ama amiral gemisi telefonlarda o kadar bozulma olmuyor bildiğim kadarıyla.
Aynen hocam ben zaten asla uygulamadan çekmem her zaman kameradan çekerim galeriden yüklerim. O zaman da bozulmaması lazım işte. Samsung o konuyu düzeltti diyorlar, Ultra serisinde herhalde iPhone ile aynı olur?

Aynen hocam ben zaten asla uygulamadan çekmem her zaman kameradan çekerim galeriden yüklerim. O zaman da bozulmaması lazım işte. Samsung o konuyu düzeltti diyorlar, Ultra serisinde herhalde iPhone ile aynı olur?
Yani test etmedim ne desem yanıltmış olurum. Ama dediğiniz gibi inceleyen çoğu kişi düzeldi diyor. Ama baya bir yaklaşmıştır çokta bir fark kalmamıştır gibime geliyor. Birde sırf ig icin iPhone alınmaz bence.

Samsung S25+

Arkadaşlar bugün Samsung mağazasına gittim ve S24U, S25U denedim. Ya bu iki telefonun da nedense her özelliğini beğenmeme rağmen ikisinin de ön kamerasını asla beğenmedim. Neden beğenmedin derseniz; bilmiyorum şu an kullandığım telefonun ön kamerası iyi değil ve bu yüzden biraz bulanık gösterdiği için detayları/kusurları göstermiyor mu? Yani böyle sakal telleri bile teker teker aşşırı net bir şekilde ve soğuk bir selfie hissi aldım. Kendi telefonumda çektiğim selfieler daha sıcak ve samimi geldi. Yani psikolojik mi Samsung ile mi alakalı yoksa yeni cihazların kameraları hep mi böyle bilmiyorum.

Bahsettiğim gibi her özelliği güzel, hatta o yapay zekayla obje silme olayını fln da denedim sırf onun için bile alınır. Ama selfie olayını beğenmedim bir türlü. Birkaç ayar yaptım böyle bulanıklığı yüz yumuşamasını fln arttırdım yine olmadı. Sizce al her türlü filtreyle fln halledersin mi diyorsunuz yoksa ne dersiniz? Bu arada kendi telefonumda da yumuşatma açık değil neredeyse, 1 kademe açtım, filtre vb. şeyler de kullanmıyorum.

Hatta şöyle ilginç bir bilgi de ekleyim. Ben şu an kullandığım telefona (Poco X3 NFC 128 GB) Samsung Galaxy Note 5'ten geçmiştim ve selfie açısından direk hoşuma gitmişti telefon.

Son düzenleme:
Yani onu da düşünmüyorum ama illaki zorunda kalsam düz Mi 15 seçerim evet. Android Instagram'da bozukmuş hocam, S25 Ultra vb. cihazlar iyi diyorlar sadece. Çektiğim foto instada bozulucaksa hiç gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 8 ay diye biliyorum bahsettiğiniz yurtdışı sim olayı nedir? Bir de Samsung server kaydı açılmayacak diyorlar.
e-sim deniliyor 8+4 kullanabilirsiniz

e-sim deniliyor 8+4 kullanabilirsiniz
Hocam o zaman sizin dediğiniz telefon çift sim + e-sim yani 3 simli fln bir telefon mu? Ben öyle bile olsa 8 ay kullanılıyor diye biliyorum.

Arkadaşlar bugün Samsung mağazasına gittim ve S24U, S25U denedim. Ya bu iki telefonun da nedense her özelliğini beğenmeme rağmen ikisinin de ön kamerasını asla beğenmedim. Neden beğenmedin derseniz; bilmiyorum şu an kullandığım telefonun ön kamerası iyi değil ve bu yüzden biraz bulanık gösterdiği için detayları/kusurları göstermiyor mu? Yani böyle sakal telleri bile teker teker aşşırı net bir şekilde ve soğuk bir selfie hissi aldım. Kendi telefonumda çektiğim selfieler daha sıcak ve samimi geldi. Yani psikolojik mi Samsung ile mi alakalı yoksa yeni cihazların kameraları hep mi böyle bilmiyorum.

Bahsettiğim gibi her özelliği güzel, hatta o yapay zekayla obje silme olayını fln da denedim sırf onun için bile alınır. Ama selfie olayını beğenmedim bir türlü. Birkaç ayar yaptım böyle bulanıklığı yüz yumuşamasını fln arttırdım yine olmadı. Sizce al her türlü filtreyle fln halledersin mi diyorsunuz yoksa ne dersiniz? Bu arada kendi telefonumda da yumuşatma açık değil neredeyse, 1 kademe açtım, filtre vb. şeyler de kullanmıyorum.

Hatta şöyle ilginç bir bilgi de ekleyim. Ben şu an kullandığım telefona (Poco X3 NFC 128 GB) Samsung Galaxy Note 5'ten geçmiştim ve selfie açısından direk hoşuma gitmişti telefon.
Arkadaşlar bu duruma ne diyorsunuz, alayım bir şekilde filtre fln halleder miyim napsam kararsız kaldım herhalde hiç telefon alamıycam?

Fppro yenilenmiş cihaz satıyor şuan kampanya var 50 bin tl ye 15 pro satılıyor faizsiz 6 taksitle ve Fppro gibi sağlam güvenilir bir firma güvencesi 1 yıl garantisi ile

Ekler

• IMG_1093.webp
    IMG_1093.webp
    125.2 KB · Hit: 17
Hocam teşekkür ederim. Yurtdışı Samsung alırsam kayıt ihtimali olması lazım. Eğer kayıt olayı yoksa YD için iPhone düşünürüm. Şu an kayıt açık değil ve açılacağı da belli değil diyorlar.

Kayıt kesin açık olan Mi 15 Ultra var, çok kaba bir telefon gibi geliyor o yüzden istemiyorum.

Pixel serisi var açık kayıt ve ucuzmuş, tek o var yani YD kayıt açık hoşuma giden.

Honor, Huawei vb. YD TR fark etmez istemiyorum, kesinlikle hayır.

TR şu an düşündüğüm iki cihaz var. S24U/S25U. Yani aşırı zorlamam gerekecek kendimi 25 için, sanırım 70k fln şu an. S24U alırsam da 55k fln sanırım yani bir tık zorlamam gerekicek o yüzden bir tık daha mümkün. Her halükarda ikisini de en az 7 yıl kullanmam lazım, başına bir iş gelmedikçe de kullanırım yani şu an Poco X3 NFC 128 GB kullanıyorum mesela öyle aşırı rahatsız etmiyor birkaç şey dışında.

TR iPhone olursa 14 Pro Max diye düşünüyorum. YD iPhone olursa da 16 Pro Max. Burada değerini ne kadar kaybedeceği önemli olacak çünkü YD olursa illaki değiştirmem gerekecek 7 yıl kullanamam. TR olursa 7 yıl götürecek bir şey şart.

Genel olarak böyle diyebilirim.
hocam samsunga kayıt olayı ne zaman gelir sizce 2023teki konuda varmış ne ara kalktı olayları bilen varsa aydınlatabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,346
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri