2600 TLden düşük tkl klavye

Kanka Hepsi Birbirinden İyi Ama Benim Gömlüm Steelseries Olurdu Apex Serisi Çok İyi Kaliteli Asus Da İyi Ama Klavye Olarak Hiç Kullanmadım Razer'de İyi Diyen Var Ama Bugüne Kadar Hiç Deneyimim Olmadı

Çok küçük bu tkl lazım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka Hepsi Birbirinden İyi Ama Benim Gömlüm Steelseries Olurdu Apex Serisi Çok İyi Kaliteli Asus Da İyi Ama Klavye Olarak Hiç Kullanmadım Razer'de İyi Diyen Var Ama Bugüne Kadar Hiç Deneyimim Olmadı
Şuan benim gönlümde steelseries de ama karar veremiyorum, sanki birini alsam diğeri aklımda kalcak gibi hissediyorum

Reis o fiyata herşeyi alırsın. TKL çok rahat buluruz. Yurt dışından getirtebilirsen: hyperx Alloy elite 2

Büyük bir klavye değil sorun yapmaz yandaki tuşlar.

Reis o fiyata herşeyi alırsın. TKL çok rahat buluruz. Yurt dışından getirtebilirsen: hyperx Alloy elite 2

Büyük bir klavye değil sorun yapmaz yandaki tuşlar.
Yurt dışından getirebilicegimi düşünmüyorum

TKL olmayan versiyonunu kullanıyorum ve son derece memnunum. Görsel açıdan da çok güzel bir klavye olduğunu düşünüyorum.

Tıklama sesi gece rahatsız edicek seviyede mi?

Yurt dışından getirebilicegimi düşünmüyorum
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...mekanik-oyuncu-klavyesi-fiyati,658960761.html araştırabilirsin.

İlla TKL olsun diyorsan 1000 TL'ye var:

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...mekanik-oyuncu-klavyesi-fiyati,658960761.html araştırabilirsin.

İlla TKL olsun diyorsan 1000 TL'ye var:

Ucuz olsun gibi bir amacım yok bu klavye mekanik değil hocam bana mekanik lazim

Bu stealseriesin kendi klavyesi. Suya dayanıklı. mekanikte buluruz hocam. Oyuncuysan optik de bulalım.
Oyun için alicaktim zaten hocam şuan tkl kullanıyorum ama klavyenjn wasd tuşları ve diğer çok kullanılan tuşlar basmamaya başladı optik olursa daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,558
Üyeler
187,209
Son üye
boraereny
Geri