Selman Karaa
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,261
- İsim
- Selman
- İlgilendiği Kategoriler
- Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Merhaba ekran kartsız bir sistem toplayacağız. @Tolgax güneş güneş adlı arkadaşın elinde depolaması olduğu için depolama istemedi. Toplayacağımız parçalar
İşlemci/Anakart/Ram/Kasa/Psu
İşlemci olarak bunu tercih ettim. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ıntel-core-i3-10100f-boxed-processor-6m-işlemci-1213185.html?rbtc=aka|ops|||p|standart|&v=1.26
Anakart ise f/p olması ve bütçe kısıtlı olması yüzünden bunu tercih ettim.
Ram olarak fiyatı baya uygun olduğu için direk bunu tercih ettim.
Kasa ve psu yu normalde ayrı ayrı alacaktım ama alt seviye 400TL lik bir kasa ve fsp 500w yerine direk indirimde olan bu kasa/psu yu tercih ettim.
Fiyat 2600TL oldu. Siz beğendiğiniz mi? Açıkçası ben beğendim
~Ekran kartı için ayrı bütçe var görüntü alamazsınız falan yazmanıza gerek yok. Ekran kartı olarak indirimli bir şey alınacak.
İşlemci/Anakart/Ram/Kasa/Psu
İşlemci olarak bunu tercih ettim. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ıntel-core-i3-10100f-boxed-processor-6m-işlemci-1213185.html?rbtc=aka|ops|||p|standart|&v=1.26
Anakart ise f/p olması ve bütçe kısıtlı olması yüzünden bunu tercih ettim.
Asus EX-H410M-V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus EX-H410M-V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus EX-H410M-V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Ram olarak fiyatı baya uygun olduğu için direk bunu tercih ettim.
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
Kasa ve psu yu normalde ayrı ayrı alacaktım ama alt seviye 400TL lik bir kasa ve fsp 500w yerine direk indirimde olan bu kasa/psu yu tercih ettim.
Corsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9011166-WW CV550 CC-9020131-EU 550W 80 Plus Bronze USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Fiyat 2600TL oldu. Siz beğendiğiniz mi? Açıkçası ben beğendim
~Ekran kartı için ayrı bütçe var görüntü alamazsınız falan yazmanıza gerek yok. Ekran kartı olarak indirimli bir şey alınacak.
Son düzenleme: