Tolgax güneş
80+ Bronze
@Selman Karaa keşke konuyu açmadaydın bazı arkadaşlar sağolsun pişman etti sistem topladığıma.Bu rehberden ziyade öneri olmuş
@Selman Karaa keşke konuyu açmadaydın bazı arkadaşlar sağolsun pişman etti sistem topladığıma.Bu rehberden ziyade öneri olmuş
Leade iyidir de bazıları önceden yazılan mesajlara bakmadan direk 10100f görüntü vermez yazıyor.@Selman Karaa keşke konuyu açmadaydın bazı arkadaşlar sağolsun pişman etti sistem topladığıma.
Herşeyi çok bilirler sanki biz bilmiyoruz.Leade iyidir de bazıları önceden yazılan mesajlara bakmadan direk 10100f görüntü vermez yazıyor.
Ben öyle demedim Şimdilik nasıl kullanacaksınız dedim. Kullanmicam dediLeade iyidir de bazıları önceden yazılan mesajlara bakmadan direk 10100f görüntü vermez yazıyor.
Dur olum kızma.Herşeyi çok bilirler sanki biz bilmiyoruz.
Yurtdışı alınır ama ikinci el çok uçuk Amazon jp bakmak lazım ordada ne bulursak artık.Dur olum kızma.
2500TL parçalar + 2000TL ekran kartı 4500Tl ediyor. Ekran kartını 2.el veya Amazon jp den alırsak hazır sistem olarak bundan iyisi olmaz.
4500TL ye sistem olarak çok kötü şeyler var. Amazon jp de güzel kampanyalar oluyor.Yurtdışı alınır ama ikinci el çok uçuk Amazon jp bakmak lazım ordada ne bulursak artık.
Valla bilmiyorum 1650 olursa iyi olmaz.Ekran kartı alındıktan sonra kullanılacak ise kötü bir sistem değil fiyatını hak eder. Ama burada önemli konu hangi kartı düşünüyorsunuz
Takip edicem artık.4500TL ye sistem olarak çok kötü şeyler var. Amazon jp de güzel kampanyalar oluyor.
1650 olursa mükemmel olur. 4500TL ye böyle kaliteli parçalar ile sistem bulamazsın bırak 1650 sistemi 1050ti sistem bulamazsın bulursan bile parçaların çoğu kronik sorun falan olur.Valla bilmiyorum 1650 olursa iyi olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takip edicem artık.
2000 TL'ye 1650 bile belkiValla bilmiyorum 1650 olursa iyi olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takip edicem artık.
Haklısın 1650 iyi değil ama yapcak bişey yok piyasa düzelene kadar beklesemmi diye düşünüyorum.1650 olursa mükemmel olur. 4500TL ye böyle kaliteli parçalar ile sistem bulamazsın bırak 1650 sistemi 1050ti sistem bulamazsın bulursan bile parçaların çoğu kronik sorun falan olur.
Maalesef doğru2000 TL'ye 1650 bile belki