26500tl hersey dahil

Ben zaten anlamıyorum o yüzden yazdım. Araştırdım Rx6700xt daha iyiymiş bütçeme göre böyle hazır sistem buldum. Yanı siz daha uygun fiyata böyle sistem varsa söyleyin. Parça parça toplayamıyorum toplamayı bilmiyorum. Kargo ücreti olabilir. Uygulamaya belli miktar da ödemek ek ücret oluyor falan
anladım hocam varsa yakınınız bir tanıdığınız aslında tek tek parça alıp ikinci el sıfır karışık toplatabilirseniz iyi bir sistem çıkabilir sıfır bilgi ve yardım alamayacaksanız hızlı bir şey almak istiyorsanız o sistemi değerlendirebilirsiniz

anladım hocam varsa yakınınız bir tanıdığınız aslında tek tek parça alıp ikinci el sıfır karışık toplatabilirseniz iyi bir sistem çıkabilir sıfır bilgi ve yardım alamayacaksanız hızlı bir şey almak istiyorsanız o sistemi değerlendirebilirsiniz
Sıfır bilgi ve cevremde bilgisayardan anlayan yok bu sistemide kendi bulunduğum ilden buldum o yüzden başka ilden olsa alamam zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü fiyat değil biraz daha pazarlık yapılabilir
Bir kulaklık hediye edicek birde 15m interent kablosu bağlantı için yâda aparat dedi ben internet kablosu istedim onları ücretsiz verecek

Colorpower red devil Rx6700xt fiyat sıfırı 17 18 bin zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeş sen alan kişi misin, satan kişi mi? Sanki malın 26.500 tl olmasını haklı çıkartmaya çalışıyor gibisin.
Rx 6700 xt ekran kartı 17 - 18 bin tl olur mu hiç? Kulaklık hediye edecekmiş, ne istersem yükleyecekmiş, ekran kartı 2. el ama temiz nedir allasen?
Sen kendi açından bakıp malın neden 26.500 Tl etmeyeceğini bulmaya çalışsan ya. Arkadaşlar ne güzel, neden o kadar para etmeyeceğini söylüyor da sen sanki 26.500 TL yi ne olursa olsun elden çıkartmaya çalışıyor gibi konuşuyorsun. A520M anakart, 512 ssd, 16 gb ram, 650 watt bronz psu, ddr4 sistem. 20 bin üstü verilmez monitörle beraber bu sisteme. "G*t kıspetten çıkmışsa tarak! Bağdat'tan gelir." gibi bir duruma doğru gidiyorsun gibi hissediyorum. Yapma etme.

Anakart MSI A520M pro
Amd ryzen 5 5600
Depolama mdl m300 512gb ssd
Ram corsair premium rgb li 8×2 16gb ddr4 3600 mhz
Kasa alba 4 rgb fanlı cam panelli atx kasa
Power suppley elba 650w+80 bronz
Gamebooster 27 inç 0.5 ms
Ekran kartı 2. El ama temiz ve diğerleri sıfır 2 yıl garantili

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular