oguzhorizn
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
25-26k bir bütçem var 4060 sistem arıyorum işlemci 5600 tercihimdir, genel amacım oyun hangi pcyi önerirsiniz
bu sistem valoda ve rdr2 de kaç fps verir?Soğutucu için de bütçen var ama bütçenin tamamını kullanmak ister misin bilmiyorum o yüzden seçmedim
Alıntıyı görüntüleGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
SSD 2 TB secmissiniz. 1 TB yeterli olur bence fiyat daha da aşağıya iner.Soğutucu için de bütçen var ama bütçenin tamamını kullanmak ister misin bilmiyorum o yüzden seçmedim
Alıntıyı görüntüleGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Fiyatı uygun ve bütçe de var o yüzden seçtim. Bu arada 5600 + 4060 Ti önermemişim benim mallığım olmuş.SSD 2 TB secmissiniz. 1 TB yeterli olur bence fiyat daha da aşağıya iner.
Reis buna kimse direkt cevap veremez, youtube'a yazıp bakman lazım. Örneğin : "5600 4060 RDR2 test benchmark" diye aratıp bak.bu sistem valoda ve rdr2 de kaç fps verir?
https://www.gamegaraj.com/urun/space-5a-4060ti/ 1tb ssd ve 4060ti 16gb var böyle bu nasıl hocam?Fiyatı uygun ve bütçe de var o yüzden seçtim. Bu arada 5600 + 4060 Ti önermemişim benim mallığım olmuş.
Reis buna kimse direkt cevap veremez, youtube'a yazıp bakman lazım. Örneğin : "5600 4060 RDR2 test benchmark" diye aratıp bak.
28.700e denk geliyorhttps://www.gamegaraj.com/urun/space-5a-4060ti/ 1tb ssd ve 4060ti 16gb var böyle bu nasıl hocam?
Benim attığım sistem de o, özelleştirmeleri farklı sadece. 4060 Ti 16gb gereksiz bir para tuzağı.https://www.gamegaraj.com/urun/space-5a-4060ti/ 1tb ssd ve 4060ti 16gb var böyle bu nasıl hocam?
ileri zamanlı oyunlar için en uygunu ama hocam vram konusundaBenim attığım sistem de o, özelleştirmeleri farklı sadece. 4060 Ti 16gb gereksiz bir para tuzağı.
burdaki sistemde işlemcinin kendi soğutucusu oluyor mu?Fiyatı uygun ve bütçe de var o yüzden seçtim. Bu arada 5600 + 4060 Ti önermemişim benim mallığım olmuş.
Reis buna kimse direkt cevap veremez, youtube'a yazıp bakman lazım. Örneğin : "5600 4060 RDR2 test benchmark" diye aratıp bak.
Hayır bir önemi yok, performansı o ekstra vram'i kullanmaya yetmiyorileri zamanlı oyunlar için en uygunu ama hocam vram konusunda
Oluyor ama stok soğutucu yetersiz, ekstra soğutucu almak gerekiyor. Fiyatı 400-1500 arası değişiyor, fiyat artınca ses azalıyor ama hepsi soğutmak için yeterli.burdaki sistemde işlemcinin kendi soğutucusu oluyor mu?
hocam gamegarajın özelleştirme kısmındaki her şey birbirine uyumlu oluyor değil mi ona göre seçenekler sunuluyor pek bilgim yok gamegaraj ile ilgiliHayır bir önemi yok, performansı o ekstra vram'i kullanmaya yetmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oluyor ama stok soğutucu yetersiz, ekstra soğutucu almak gerekiyor. Fiyatı 400-1500 arası değişiyor, fiyat artınca ses azalıyor ama hepsi soğutmak için yeterli.
Evet uyumlu olmayan bir parça listede çıkmıyorhocam gamegarajın özelleştirme kısmındaki her şey birbirine uyumlu oluyor değil mi ona göre seçenekler sunuluyor pek bilgim yok gamegaraj ile ilgili