27" 2K Curved Monitör Tavsiyesi ?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6500
27" 2k curved bir monitör almak istiyorum.Aslında 6-6.5k ya kadar bütçe ayırabilirim.Ancak araştırırken şöyle bir monitör buldum.Sizce alınır mı? Ve ya başka bir monitör tavsiyesi verebilecek var mı?

takipteyim

banada lazım

Bende takipteyim malum genelde 6 bin ve üstü fiyatlar

Bende takipteyim malum genelde 6 bin ve üstü fiyatlar
Attığınız linkteki monitör gereğinden fazla ucuz ve güvenilir değil gibi geldi bana açıkçası

27" 2k curved bir monitör almak istiyorum.Aslında 6-6.5k ya kadar bütçe ayırabilirim.Ancak araştırırken şöyle bir monitör buldum.Sizce alınır mı? Ve ya başka bir monitör tavsiyesi verebilecek var mı?

Hepsiburada da 5703 TL

Son düzenleme:

şahsen kullanıyorum x60ı gayet iyi, garantide de sorun yaratmıyorlar.

2k 27inç üstü ips de bende arıyorum arastırdıkca alamıcakmısım gibi geliyor. bütçe sıkıntı degıl detay arastırdıkca baska özellikler cıkıyor falanfılan uzuyor.işin kötüsü tam alıcakkken fıyatı artıyor diyorsun eski fiyata insin alayım. bı bakmıssın daha artmıs gene ıner dıyorsun falan döngüye giriyor insan alamıyor bir turlu. takipteyim konuyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu monitöre karar kılmıstım stok bıttı. 9999tl idi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri