Adam bütçe artırımına gtmiş yeni konu açmış.2. konuyu neden açtın dostum raporlasam hesabın kapanır lütfen konu spamı atmayın
İlk açtığım konuda bütçe düşüktü. Daha geniş kitleye ulaşabilmek için bunu açtım. Bu tavrın çok yanlış. Eğer spam yaptığımı düşünüyorsan raporlayabilirsin.2. konuyu neden açtın dostum raporlasam hesabın kapanır lütfen konu spamı atmayın
saçma saçma kişiliklere girmeyin sanki sayfanın sahibisin yok raporlarsam hesabın kapanır falan sanane kardeşim adam konuyu değiştirip istediği gibi açar aynı konudan farklı bir bütçeyle açmış demek yardım istiyor sen yardım edeceğine adamı raporlamaya çalışıyorsun bide üstüne artislik yapıyorsun sayfanın sahibi gibi adam yardım talep etmiş fikir istemiş bütçeye göre önceki konusu düşük bütçeliydi şimdi seçenekler farklı yani konu bir öncekinden farklı saçma saçma kişiliklere girişmeyin adama yardım edeceksen et etmeyeceksen boş yorum yapma.2. konuyu neden açtın dostum raporlasam hesabın kapanır lütfen konu spamı atmayın
sanırım bunu alacağım. Satıcı konusunda tedirgin oldum. Daha önce açılmış ürün gelebiliyor bu tür mağazalardasaçma saçma kişiliklere girmeyin sanki sayfanın sahibisin yok raporlarsam hesabın kapanır falan sanane kardeşim adam konuyu değiştirip istediği gibi açar aynı konudan farklı bir bütçeyle açmış demek yardım istiyor sen yardım edeceğine adamı raporlamaya çalışıyorsun bide üstüne artislik yapıyorsun sayfanın sahibi gibi adam yardım talep etmiş fikir istemiş bütçeye göre önceki konusu düşük bütçeliydi şimdi seçenekler farklı yani konu bir öncekinden farklı saçma saçma kişiliklere girişmeyin adama yardım edeceksen et etmeyeceksen boş yorum yapma.
kardeşim şunu tavsiye edebilirim bir bakarsın buna
![]()
MSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.685,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
onu sor işte ölü pixel falan değişim oluyor mu sor öğren ona göre sipariş versanırım bunu alacağım. Satıcı konusunda tedirgin oldum. Daha önce açılmış ürün gelebiliyor bu tür mağazalarda
satıcı ebrar bilgisayar alayım mı? pek bilgim yok.onu sor işte ölü pixel falan değişim oluyor mu sor öğren ona göre sipariş ver
Kötü ürün. Kullananların yorumu baya kötü.Bu modeli kullanan var mı? Güzel indirime girmiş.![]()
ViewSonic VX2780-2K 27" 170Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync IPS 2K Gaming Monitör
ViewSonic VX2780-2K 27" 170Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync IPS 2K Gaming Monitör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Hangi açıdan kötüymüş. Kağıt üstünde tüm özellikleri iyi gibi geldi bana.![]()
Aoc 27" Q27G4X 1ms 180hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync 2K FAST IPS Gaming Monitör
Aoc 27" Q27G4X 1ms 180hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync 2K FAST IPS Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Baya kalite monitör.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kötü ürün. Kullananların yorumu baya kötü.