27" 2k monitör tavsiyesi

operatork

80+
Reaksiyon skoru
2
bütçem max 9000 olabilir arkadaşlar. Yükseklik ayarlaması ve dönmesi benim için çok iyi olabilir.

2. konuyu neden açtın dostum raporlasam hesabın kapanır lütfen konu spamı atmayın

2. konuyu neden açtın dostum raporlasam hesabın kapanır lütfen konu spamı atmayın
İlk açtığım konuda bütçe düşüktü. Daha geniş kitleye ulaşabilmek için bunu açtım. Bu tavrın çok yanlış. Eğer spam yaptığımı düşünüyorsan raporlayabilirsin.

https://www.sinerji.gen.tr/asus-27-...5K6Z0ARtIaMYlLt9autfi62Q4tAXXjPi8nV3Ol1Db8Brc
11k bütçeni aşıyor ama dell var arada değecek fark var mı dersen şahsen yok ama o daha iyidir

saçma saçma kişiliklere girmeyin sanki sayfanın sahibisin yok raporlarsam hesabın kapanır falan sanane kardeşim adam konuyu değiştirip istediği gibi açar aynı konudan farklı bir bütçeyle açmış demek yardım istiyor sen yardım edeceğine adamı raporlamaya çalışıyorsun bide üstüne artislik yapıyorsun sayfanın sahibi gibi adam yardım talep etmiş fikir istemiş bütçeye göre önceki konusu düşük bütçeliydi şimdi seçenekler farklı yani konu bir öncekinden farklı saçma saçma kişiliklere girişmeyin adama yardım edeceksen et etmeyeceksen boş yorum yapma.

kardeşim şunu tavsiye edebilirim bir bakarsın buna

saçma saçma kişiliklere girmeyin sanki sayfanın sahibisin yok raporlarsam hesabın kapanır falan sanane kardeşim adam konuyu değiştirip istediği gibi açar aynı konudan farklı bir bütçeyle açmış demek yardım istiyor sen yardım edeceğine adamı raporlamaya çalışıyorsun bide üstüne artislik yapıyorsun sayfanın sahibi gibi adam yardım talep etmiş fikir istemiş bütçeye göre önceki konusu düşük bütçeliydi şimdi seçenekler farklı yani konu bir öncekinden farklı saçma saçma kişiliklere girişmeyin adama yardım edeceksen et etmeyeceksen boş yorum yapma.

kardeşim şunu tavsiye edebilirim bir bakarsın buna

sanırım bunu alacağım. Satıcı konusunda tedirgin oldum. Daha önce açılmış ürün gelebiliyor bu tür mağazalarda

sanırım bunu alacağım. Satıcı konusunda tedirgin oldum. Daha önce açılmış ürün gelebiliyor bu tür mağazalarda
onu sor işte ölü pixel falan değişim oluyor mu sor öğren ona göre sipariş ver

Baya kalite monitör.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu modeli kullanan var mı? Güzel indirime girmiş.
Kötü ürün. Kullananların yorumu baya kötü.

Baya kalite monitör.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kötü ürün. Kullananların yorumu baya kötü.
Hangi açıdan kötüymüş. Kağıt üstünde tüm özellikleri iyi gibi geldi bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,262
Üyeler
192,665
Son üye
weix
Geri