27" 2k monitor tavsiyesiii

BerkayA01

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
10000
merhaba 27" 2k monitor bakiyorum fakat cok kararsiz kaliyorum , 1080p alma pixelleri sayarsın yazanlar var, kimiside çok memnun ne pixeli birader diyolar, ne yapmam lazin onerinde aliyim 2-3 hafta oldu bakmaktan sıkıldım valla bütcem 10k var ustune zorlarım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
o kadar bütçen varsa 2k alıp geç tabii.

Sisteminiz nedir? 2k yetmeyecekse 2k önermenin anlamı yok. 2k yetiyor ise r27qe alabilirsiniz resmi satıcılardan.

Sisteminiz nedir? 2k yetmeyecekse 2k önermenin anlamı yok. 2k yetiyor ise r27qe alabilirsiniz resmi satıcılardan.
ryzen7 7840hs 4060 lı laptop var şuan ilerde kasalıya geçicem o yüzden 2k düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aktif olarak kullanıyorum düşünebilirsin hocam muadillerine göre f/p gelmişti memnunum.
diğer tavsiyelerede bakıp karar veriym , eyw tavsiyen için

benim ekranım 1080 ama dibine çok girmediğim uzağa koyduğum sürece pikseller gözükmüyor ama rekabetçi oyunlar oynayanlar gibi dibine giriyorsan piksel olayı doğru

G65B f/p olarak çok iyi bir monitör.

merhaba 27" 2k monitor bakiyorum fakat cok kararsiz kaliyorum , 1080p alma pixelleri sayarsın yazanlar var, kimiside çok memnun ne pixeli birader diyolar, ne yapmam lazin onerinde aliyim 2-3 hafta oldu bakmaktan sıkıldım valla bütcem 10k var ustune zorlarım
G6 g65b

27 inç 1080p de pikselleri sayma gibi bir olay yok dibine girmediğin sürece ama 2k daha hoş duruyor net

ASUS ROG XG27ACS ve Samsung Oddyysey G65B ben va panel olduğu için asusu seçtim fakat iki monitörde üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,409
Üyeler
175,208
Son üye
saphirecapone34
Geri