Oynuyor bu arada ama öyle dandirik sadece 4Gb vrami olan kartlar açmaz da çoğu açıyor hatta bizim arkadaş çoğu oyunu ultrada oynuyoağa bunlara bırakırsan 4gb kart oyun acmıyor o zaman ama halbukı gtx 1650 veya rx6400 ıle en yenı oyunları acan ınsanları gordum hatta yanlıs hatırlamıyorsam sızde yazmıstınız 4gb kartlı arkadasım yenı oyunları oynuyor dıye
tabı ben gt 1030 4gb dan bahsetmıyorum gtx 1650,rx6400,rx6500xt kartlardan bahsedıyorumOynuyor bu arada ama öyle dandirik sadece 4Gb vrami olan kartlar açmaz da çoğu açıyor hatta bizim. Arkadaş çoğu oyunu ultrada oynuyo
Modart sistem çıkmıştı şu an stoğu yok. Birde ghost v3 vardı 19k'ya PCkolik'te.Görmemiştim
RX 7700xt için ne düşünüyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link atabilir misiniz?
Ghost v3 ryzen 5 5600 seçince 20k diyor.Güzel gibi.Modart sistem çıkmıştı şu an stoğu yok. Birde ghost v3 vardı 19k'ya PCkolik'te.
Bu sistem nasıl? Ekran kartı 16gb versiyonuymuş.Modart sistem çıkmıştı şu an stoğu yok. Birde ghost v3 vardı 19k'ya PCkolik'te.
5600 + 4060ti ne zaman 17k idi söylee hemen alcamm4060Tİ Ryzen 5 5600'lü sistemlerin 17k'ya satıldığı piyasada pahalı dostum
Güzel sistem fiyatıda iyi 12 GB versiyonu için.
Şu an alamazsın kanka ModArt çıkartmıştı 17K civarında birşeye.5600 + 4060ti ne zaman 17k idi söylee hemen alcamm
Güzel sistem fiyatıda iyi 12 GB versiyonu için.
Şu an alamazsın kanka ModArt çıkartmıştı 17K civarında birşeye.
12 değil 16Gb kartGüzel sistem fiyatıda iyi 12 GB versiyonu için.
Şu an alamazsın kanka ModArt çıkartmıştı 17K civarında birşeye.
19k'ymış sorry
16gb ına o kadar para vermezdım anlamıyorumkı neden takıyorsunuz bu kadar vram e ulan bit e bile bu kadar takmıyorsunuz quda cekırdegı sayısına bu kadar takmıyorsunuz ama bır kanal 8gb vram kotu dıyınce vrama takılıyorsunuz12 değil 16Gb kart
Fiyatı 8gb versiyonuna çok yakın diye sormuştum da 1-2 ekleme yapınca yine gitti fiyat.Bana sistem önerir misin.Ghost v3 nasıl16gb ına o kadar para vermezdım anlamıyorumkı neden takıyorsunuz bu kadar vram e ulan bit e bile bu kadar takmıyorsunuz quda cekırdegı sayısına bu kadar takmıyorsunuz ama bır kanal 8gb vram kotu dıyınce vrama takılıyorsunuz
gayet guzel alabılırsınFiyatı 8gb versiyonuna çok yakın diye sormuştum da 1-2 ekleme yapınca yine gitti fiyat.Bana sistem önerir misin.Ghost v3 nasıl
4070 daha iyi dostumben şahsen bunu alacagıma 4060 ti 7500f li sistem alırım aynı fiyata denk gelıyor