Neler Yeni

27" Curved Monitor Önerisi

Engin16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Engin Arıcı
Bütçe
3000
Selamlar arkadaşlar.
3.000 TL'ye kadar 27" Curved ve minimum 144 Hz / 1 Ms monitör tavsiyeleriniz var mıdır? Bunu al çok iyidir ya da şunu al.
Şimdiden teşekkürler! İyi geceler dilerim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Selamlar arkadaşlar.
3.000 TL'ye kadar 27" Curved ve minimum 144 Hz / 1 Ms monitör tavsiyeleriniz var mıdır? Bunu al çok iyidir ya da şunu al.
Şimdiden teşekkürler! İyi geceler dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
alinir mi bu urun yoksa viewsonic 27inc 1080p fhd curved daha mi iyi olur bundan ? hem dedigim 165hz

Engin16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Engin Arıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Curved demiştim ama teşekkürler yinede. Güzel görünüyor fakat herkes ölü pikselden şikayetçi gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alinir mi bu urun yoksa viewsonic 27inc 1080p fhd curved daha mi iyi olur bundan ? hem dedigim 165hz
Bundan mı bahsediyorsun? Bende bunu buldum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
Curved demiştim ama teşekkürler yinede. Güzel görünüyor fakat herkes ölü pikselden şikayetçi gibi duruyor.

evet ben bunu alacagim youtube videolari vb izledim baya hosuma gitti sahsen

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Bu paralar bu ürünlere verilmez. Curved olmasına aldanıp da VA panel giriş seviyesi ürünlere bu paraları verme.

Engin16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Engin Arıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet ben bunu alacagim youtube videolari vb izledim baya hosuma gitti sahsen
Bende izledim bir kaç tane video. İtopyanın incelemesini de izledim. Gayet güzel duruyor ama yine de buraya bir sorayım dedim bodozlama almayayım diye.

Bu paralar bu ürünlere verilmez. Curved olmasına aldanıp da VA panel giriş seviyesi ürünlere bu paraları verme.
Önerin var mıdır dostum? 3000 TL civarı bütçeye daha iyisi varsa söyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
hocam 2600TL ye bu viewsonicten daha iyi ne alinabilir ki oneride bulunursaniz guzel bir 27" alayim. yarin siparis verecegim cunku itopya bayram indirimini bekliyorum belki girer indirime diye

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam 2600TL ye bu viewsonicten daha iyi ne alinabilir ki oneride bulunursaniz guzel bir 27" alayim. yarin siparis verecegim cunku itopya bayram indirimini bekliyorum belki girer indirime diye
IPS panel bir monitör al kesinlikle. Senin için 24" olsa sorun olmaz değil mi konu sahibi gibi ?
Attığım bu dörtlüyü takip et hangisi en ucuz olursa onu al.
Hiç birisi indirime girmezse de bunu al. 2500 TL viewsonicten çok daha iyi.
1651099063771.png

Önerin var mıdır dostum?
1080P çözünürlük için ben 27" tavsiye etmiyorum. Eğer 24" de olur diyorsan yukarıda arkadaşa dediklerim senin için de geçerli. Hemen alacağım indirim bekleyemem diyorsan Asusu al 2800'e ya da biraz daha uygun olsun dersen linkini attığım acer da olur 2500'e.
4 monitör de birbirinin muadili o yüzden hangisi en ucuzsa o daha iyi. +200TL vermeye gerek yok modeller arası.
İlla ki 27" olsun dersen de bir kaç model atabilirim ama dediğim gibi tavsiye etmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
IPS panel bir monitör al kesinlikle. Senin için 24" olsa sorun olmaz değil mi konu sahibi gibi ?
Attığım bu dörtlüyü takip et hangisi en ucuz olursa onu al.
Hiç birisi indirime girmezse de bunu al. 2500 TL viewsonicten çok daha iyi.
Alıntıyı görüntüle

1080P çözünürlük için ben 27" tavsiye etmiyorum. Eğer 24" de olur diyorsan yukarıda arkadaşa dediklerim senin için de geçerli. Hemen alacağım indirim bekleyemem diyorsan Asusu al 2800'e ya da biraz daha uygun olsun dersen linkini attığım acer da olur 2500'e.
4 monitör de birbirinin muadili o yüzden hangisi en ucuzsa o daha iyi. +200TL vermeye gerek yok modeller arası.
İlla ki 27" olsun dersen de bir kaç model atabilirim ama dediğim gibi tavsiye etmiyorum.
hocam sabahta demiştiniz ama
anlamadim 27 inch 1080 p de
cok kotu durmuyor ki iyi bence curved + 27 inch yukarida arkadasin attigi viewsonic inch ve curved bakimindan benim cok hosuma gitti ama baya aklim karisti sabahtan beri dedikleriniz ile bayram indiriminde duser diye dusunuyorum cunku o viewsonic monitor

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam sabahta demiştiniz ama
anlamadim 27 inch 1080 p de
cok kotu durmuyor ki iyi bence curved + 27 inch yukarida arkadasin attigi viewsonic inch ve curved bakimindan benim cok hosuma gitti ama baya aklim karisti sabahtan beri dedikleriniz ile bayram indiriminde duser diye dusunuyorum cunku o viewsonic monitor
Masası küçük olduğu için monitöre yakın oturmak zorunda olanlar ve gözleri hassan olan bazı kişiler pixelleşmeden şikayetçi oluyorlar genelde. Sizde böyle bir sorun yoksa sorun da yok 27" alabilirsiniz.
Hangisi hoşunuza gittiyse onu alın kişisel tercih meselesi ama bu kadar para verip de ben VA panel ürün almam.

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
berat
VA ile IPS arasında dünya kadar fark yok. Fakat 27 inç ile 24 inç arasında var. Ben 27 inç ve curved philips monitör tercih ettim gayet memnunum.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
VA ile IPS arasında dünya kadar fark yok. Fakat 27 inç ile 24 inç arasında var. Ben 27 inç ve curved philips monitör tercih ettim gayet memnunum.
Bana göre tam tersi masan büyükse ve çok seçici birisi değilsen 1080P 27" sorun olmayabilir ama IPS ve VA arasında dağlar kadar fark var gecikme süresi, ghosting, smearing ya da bir kaç farklı konuda.
Diyorsanız ki ben hiç hareketli oyunlar oynamıyorum sadece dizi film izliyorum o zaman bir fark görülmeyebilir ama Cs/go valorant vs gibi oyunlar oynayacaksanız kesinlikle VA almamalısınız.

Top Bottom