Selamlar arkadaşlar.
3.000 TL'ye kadar 27" Curved ve minimum 144 Hz / 1 Ms monitör tavsiyeleriniz var mıdır? Bunu al çok iyidir ya da şunu al.
Şimdiden teşekkürler! İyi geceler dilerim.
alinir mi bu urun yoksa viewsonic 27inc 1080p fhd curved daha mi iyi olur bundan ? hem dedigim 165hzSamsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.305,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Curved demiştim ama teşekkürler yinede. Güzel görünüyor fakat herkes ölü pikselden şikayetçi gibi duruyor.Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.305,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bundan mı bahsediyorsun? Bende bunu buldum.alinir mi bu urun yoksa viewsonic 27inc 1080p fhd curved daha mi iyi olur bundan ? hem dedigim 165hz
evet ben bunu alacagim youtube videolari vb izledim baya hosuma gitti sahsenCurved demiştim ama teşekkürler yinede. Güzel görünüyor fakat herkes ölü pikselden şikayetçi gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bundan mı bahsediyorsun? Bende bunu buldum.
ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2718-PC-MHD ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu paralar bu ürünlere verilmez. Curved olmasına aldanıp da VA panel giriş seviyesi ürünlere bu paraları verme.Curved demiştim ama teşekkürler yinede. Güzel görünüyor fakat herkes ölü pikselden şikayetçi gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bundan mı bahsediyorsun? Bende bunu buldum.
ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2718-PC-MHD ITOPYA'dawww.itopya.com
Bende izledim bir kaç tane video. İtopyanın incelemesini de izledim. Gayet güzel duruyor ama yine de buraya bir sorayım dedim bodozlama almayayım diye.evet ben bunu alacagim youtube videolari vb izledim baya hosuma gitti sahsen
Önerin var mıdır dostum? 3000 TL civarı bütçeye daha iyisi varsa söyle.Bu paralar bu ürünlere verilmez. Curved olmasına aldanıp da VA panel giriş seviyesi ürünlere bu paraları verme.
hocam 2600TL ye bu viewsonicten daha iyi ne alinabilir ki oneride bulunursaniz guzel bir 27" alayim. yarin siparis verecegim cunku itopya bayram indirimini bekliyorum belki girer indirime diyeBu paralar bu ürünlere verilmez. Curved olmasına aldanıp da VA panel giriş seviyesi ürünlere bu paraları verme.
IPS panel bir monitör al kesinlikle. Senin için 24" olsa sorun olmaz değil mi konu sahibi gibi ?hocam 2600TL ye bu viewsonicten daha iyi ne alinabilir ki oneride bulunursaniz guzel bir 27" alayim. yarin siparis verecegim cunku itopya bayram indirimini bekliyorum belki girer indirime diye
1080P çözünürlük için ben 27" tavsiye etmiyorum. Eğer 24" de olur diyorsan yukarıda arkadaşa dediklerim senin için de geçerli. Hemen alacağım indirim bekleyemem diyorsan Asusu al 2800'e ya da biraz daha uygun olsun dersen linkini attığım acer da olur 2500'e.Önerin var mıdır dostum?
hocam sabahta demiştiniz amaIPS panel bir monitör al kesinlikle. Senin için 24" olsa sorun olmaz değil mi konu sahibi gibi ?
Attığım bu dörtlüyü takip et hangisi en ucuz olursa onu al.
Hiç birisi indirime girmezse de bunu al. 2500 TL viewsonicten çok daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
1080P çözünürlük için ben 27" tavsiye etmiyorum. Eğer 24" de olur diyorsan yukarıda arkadaşa dediklerim senin için de geçerli. Hemen alacağım indirim bekleyemem diyorsan Asusu al 2800'e ya da biraz daha uygun olsun dersen linkini attığım acer da olur 2500'e.
4 monitör de birbirinin muadili o yüzden hangisi en ucuzsa o daha iyi. +200TL vermeye gerek yok modeller arası.
İlla ki 27" olsun dersen de bir kaç model atabilirim ama dediğim gibi tavsiye etmiyorum.
Masası küçük olduğu için monitöre yakın oturmak zorunda olanlar ve gözleri hassan olan bazı kişiler pixelleşmeden şikayetçi oluyorlar genelde. Sizde böyle bir sorun yoksa sorun da yok 27" alabilirsiniz.hocam sabahta demiştiniz ama
anlamadim 27 inch 1080 p de
cok kotu durmuyor ki iyi bence curved + 27 inch yukarida arkadasin attigi viewsonic inch ve curved bakimindan benim cok hosuma gitti ama baya aklim karisti sabahtan beri dedikleriniz ile bayram indiriminde duser diye dusunuyorum cunku o viewsonic monitor
Bana göre tam tersi masan büyükse ve çok seçici birisi değilsen 1080P 27" sorun olmayabilir ama IPS ve VA arasında dağlar kadar fark var gecikme süresi, ghosting, smearing ya da bir kaç farklı konuda.VA ile IPS arasında dünya kadar fark yok. Fakat 27 inç ile 24 inç arasında var. Ben 27 inç ve curved philips monitör tercih ettim gayet memnunum.