- Konu Sahibi Konu Sahibi
Masam küçük değil ama genelde monitöre yakın oturuyorum. Yani yakın derken aramda el hesabıyla 3 4 karış mesafe varMasası küçük olduğu için monitöre yakın oturmak zorunda olanlar ve gözleri hassan olan bazı kişiler pixelleşmeden şikayetçi oluyorlar genelde. Sizde böyle bir sorun yoksa sorun da yok 27" alabilirsiniz.
Hangisi hoşunuza gittiyse onu alın kişisel tercih meselesi ama bu kadar para verip de ben VA panel ürün almam.
Fakat dostum. Yıllardan beri çok eski Casper'in bir monitörünü kullanıyorum şimdiye kadar hiç değiştirmedim. 1080p bile değil. 1360 x 768 60 Hz.. 20" falan sanırım ondan pek emin değilim. Yani şimdi bu yılların yadigar monitörüyle bile piksel sıkıntısı vs. yaşamadıysam. 27" Curved VA monitör alırsam eğer olumlu yönde çok büyük fark göreceğimden eminim. Aynısı önerdiklerin ve 24" olan monitörler içinde geçerli. Ben pek VA & IPS falan anlamıyorum. Gecikme süresine ve Hz değerine bakıyorum genelde. O yüzden kararsız kaldım.
Ama dersen ki VA alınmaz bence önerdiklerimden al. 24" olsun kaliteli olsun diye. Seni dinlemeyi düşünürüm.