27 günde KPSS Lisans kazanmak?

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,567
Yeşil renkler fullenmiş ise o konu tamamen bitmiş demek.

Kırmızı renkler ise elenmiş/çıkmayan konular demek.

Sizce 27 günde kalan konuları bitirir miyim? ( günde 10-14 saat arası çalışıyorum. Ama son 27 gün 14 saati zorluyacağım)

Benim hesabıma göre sadece sayısal mantık ve problemlerde zorlanacağım gibi gözüküyor. Eğer bu konularda zorlanırsam 2-3 net daha eleme yapabilirim çok kararsızım.

Sayısal mantık için bir tavsiye falan verecek var mı?

NOT: AŞAĞIDAKİ KONU VE SORU DAĞILIMI SADECE KPSS LİSANS İÇİN YAPILMIŞTIR. ÖNLİSANS-LİSE VE ORTAÖĞRETİM İÇİN SORU-KONU DAĞILIMI FARKLIDIR!
Screenshot_2.png

• Beğen
Reaksiyonlar: qcil
Hocam ortaöğretimden girmek istiyorum konu dağılımımı nerden bulabilirim

konuları bitirirsin ancak süreç işi bu sınav. denemelere girmen lazım. bi de uzun süre ders çalışmak çok zor ya

konuları bitirirsin ancak süreç işi bu sınav. denemelere girmen lazım. bi de uzun süre ders çalışmak çok zor ya
her gün 10 deneme atıyorum. Sıkıntı yok bitsinde. Uzun süre çalışmaya alıştık ya dünden beri uykusuzum hala bugün uyku düzenini sokmak için gece ye kadar ders çalışacam totalde 20-25 saat olacak

her gün 10 deneme atıyorum. Sıkıntı yok bitsinde. Uzun süre çalışmaya alıştık ya dünden beri uykusuzum hala bugün uyku düzenini sokmak için gece ye kadar ders çalışacam totalde 20-25 saat olacak
yanlışların kontrol et. her deneme sonunda. sadece gk gy ise sıkı çalış az hata az yanlış yapmalısın bak burası önemli seninle aynı nete sahip ancak yanlışı fazla olan biriyle senin tam doğrulu az yanlışın olması arasında puan farkı var.

Geri