Kaygusuz
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar
Aşağıda linkini vereceğim 27 inç 1080p lik bir monitörü almayı düşünüyorum. Arkadaşlar ben bunu çok araştırdım ama hala bir sonuca varamadım 27 inç 1080p bir monitör alınır mı? Bazı Arkadaşlar görüntünün çamur gibi olduğunu söylüyorlar sizce bu doğru mu ? 27 inç 1080p monitör kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Monitör:
www.gaming.gen.tr
Not: monitör ile aramdaki görüş mesafesi 60-70 cm arası ve ağırlıklı olarak fps ve hikaye oyunları oynuyorum.
Aşağıda linkini vereceğim 27 inç 1080p lik bir monitörü almayı düşünüyorum. Arkadaşlar ben bunu çok araştırdım ama hala bir sonuca varamadım 27 inç 1080p bir monitör alınır mı? Bazı Arkadaşlar görüntünün çamur gibi olduğunu söylüyorlar sizce bu doğru mu ? 27 inç 1080p monitör kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Monitör:

Dell G2723H 27 inç 280Hz 1ms Adaptive Sync Full HD Fast IPS LCD Pivot Gaming Monitör
Yüksek Hız Yüksek Heyecan Bütün potansiyalinizi hayata geçirin ve oyun içi en hızlı tepkimeleri 280Hz ve 0.5 ms ile hızlı IPS panel monitörle yakalayın. Ayrıca NVIDIA G-SYNC ve AMD FreeSync Premium…