Neler Yeni

27 inc 1080p cok mu kotu

3 seneden beri 27İnç 1080P monitör kullanıyorum belli bir mesafeden bakarsan sıkıntı olmuyor
 
ben de yaklaşık 70cm mesafeden kullanıyorum 27” bir sorun yaratmıyor. daha önce bir kez pikselleri hissettim onda da monitörü kendime çekmiştim. masanız büyükse gerek yok. ama ufak bi masada yakından bakacaksanız sorun olabilir.
24” düşmektense 2k ya çıkabiliyorsanız çıkmanızı öneririm
 
27 inc 1080p aldım qma sonra forumlarda kötü yorumlar gördüm o yüzden ekran geldi açmadım. Ekranı 60-70 cm den kullanacağım. Rdr 2 , cyberpunk gibi oyunlarda 24 inc ile 27 inc arasında 1080p de fark edecek kadar grafik farkı hissedermiyim direk iade edip 24 mu alayım. Film dizi falan içinde 27 inc iyi olur diye almıştım.
Hayır hocam hiç bişey olmaz, 1080p 27 inç için yeterli kullanabilirsiniz
 
27inç alacaksanız 2k almanız daha iyi olur 1080p de pikseller sayılıyor bir süre sonra rahatsız edebilir
 
Ben de geçen ay 24 inçten 27 inçe geçmiştim büyük ekran daha iyi olur diye fakat gerçekten 27 inçte pikselleri hissediyorsunuz. Gigabayte G27F çok kaliteli bir monitördü 2 3 gün alışmaya çalıştım fakat git gide pikseller göze batmaya başlayınca tekrar 24 inçe geri döndüm. North Bayou Nb F80 model bir monitör standı aldım, ekrana yakından bakmak istersem yakınlaştırıyorum. Önerim eğer QHD almayacaksanız 24 inç alıp böyle bir stand ile konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorum 27" vardı bende 24" bir monitöre geçtim pikselleşmelerden dolayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim için oyundaki performans önemli 24 inc 1080p mi daha iyi bir deneyim olur 27 onc 1080p mi hikayeli oyunlarda
Hikayeli oyunlarda 27"te anlamazsınız bile o pikselleşmeyi hikayeli oyunlarda 27" alınabilir bence.
 
27inç 1080p kullanıp pixel sayıyorum diyenler E-spor tarzı oyuncu galiba burun dayayıp bakıyorlar.
 
Ooo çok kötü, kesinlikle kullanmaz diyenlerin %90'ının daha önce 27" monitör kullanmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Kulaktan dolma, milletin fikirlerini yazıyorlar. 24" 1080p panel 92 PPI piksel yoğunluğu veriyorç 27" 1080p panel 82 PPI piksel yoğunluğu verir. Görüldüğü gibi arada öyle aman aman rahatsız edici bir durum yok. Hele ki iade değişim vs gibi şeylerle uğraşmaya değecek en ufak bir şey yok. Tabi bütçen varsa 27" 2K al, her türlü daha iyidir ama 27" 1080p deneyimlerden yorum yapanların dediği kadar kötü değil.
 
Benim için oyundaki performans önemli 24 inc 1080p mi daha iyi bir deneyim olur 27 onc 1080p mi hikayeli oyunlarda
Yakınlarınızda bir teknoloji mağazası varsa kendiniz gidip deneyimlerseniz daha doğru olur. Benim kendi şahsıma kaliteli bir panel olduktan sonra 1080p de alınabilir.
 
Zaten monitörü ister istemez 24'e göre daha uzağa konumluyorsunuz, öyle olunca pixel sayma ihtimaliniz azalıyor. Bence iade etmeyle uğraşmaya değmez.
 
2k alabilecek bütçe var ise 2k 27" daha iyi tabi ama 1080p 27" için tam sınır uzun süredir kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım monitöre 10 cm mesafeden bakıyorsanız tabii ki pikseller belli olur ama onun dışında bir sorun yaşamadım
 
Bence baya kötü o şekilde kullanılır mı kullanılır ama imkan varsa 2k 27 al yoksa 24'e düşmene gerel yok.
 
Geri
Top