Pikselleşme olur dediler bende bir sorun yaşamadım şaun için, gayet güzel geliyor gözeBen masaüstü bilgisayar kullanıyorum, fazla değil ben de 1080p 27 inç kullanıyorum herhangi bir oyunda veya herhangi bir şey yaparken sıkıntı yaşamadım aksine büyük olduğu için daha keyif veriyor bana.
piksellesme diyenler tineri kökten çekmişler sıkıntı yok bende kullanıyorumArkadaşlar merhaba ASUS Tuf Gaming VG279Q3A satın aldım 6200 e, ekran kartım 4050 laptop olduğundan 1080p tercih etmek istedim bunu aldım sizce üzer mi 27 inç 1080p de, onun dısında gayet iyi monitör
Hocam onlar daha new bu iste tiner burundan cekilir asıl tiryakiler iyi bilirpiksellesme diyenler tineri kökten çekmişler sıkıntı yok bende kullanıyorum
Yok kankam birilerinin ortaya attığı milletin de koyun gibi peşinden atladığı hurafeler işte, ağzı eli olan konuşuyor bilmeden kullanmadan.Pikselleşme olur dediler bende bir sorun yaşamadım şaun için, gayet güzel geliyor göze
Sistem gelene kadar 1080p kullandım pikseller çok belirgin r6 bile oynanmıyordu düzgün.Arkadaşlar merhaba ASUS Tuf Gaming VG279Q3A satın aldım 6200 e, ekran kartım 4050 laptop olduğundan 1080p tercih etmek istedim bunu aldım sizce üzer mi 27 inç 1080p de, onun dısında gayet iyi monitör