27 inç 1080p için fazla mı ?

YasinMKC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,226
Arkadaşlar merhaba ASUS Tuf Gaming VG279Q3A satın aldım 6200 e, ekran kartım 4050 laptop olduğundan 1080p tercih etmek istedim bunu aldım sizce üzer mi 27 inç 1080p de, onun dısında gayet iyi monitör

upppppp

Ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum, fazla değil ben de 1080p 27 inç kullanıyorum herhangi bir oyunda veya herhangi bir şey yaparken sıkıntı yaşamadım aksine büyük olduğu için daha keyif veriyor bana.

Ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum, fazla değil ben de 1080p 27 inç kullanıyorum herhangi bir oyunda veya herhangi bir şey yaparken sıkıntı yaşamadım aksine büyük olduğu için daha keyif veriyor bana.
Pikselleşme olur dediler bende bir sorun yaşamadım şaun için, gayet güzel geliyor göze

Arkadaşlar merhaba ASUS Tuf Gaming VG279Q3A satın aldım 6200 e, ekran kartım 4050 laptop olduğundan 1080p tercih etmek istedim bunu aldım sizce üzer mi 27 inç 1080p de, onun dısında gayet iyi monitör
piksellesme diyenler tineri kökten çekmişler sıkıntı yok bende kullanıyorum

piksellesme diyenler tineri kökten çekmişler sıkıntı yok bende kullanıyorum
Hocam onlar daha new bu iste tiner burundan cekilir asıl tiryakiler iyi bilir

Eğer fps oynayıp monitöre yakından bakıyorsan pikselleri görebilip rahatsız olabilirsin ama yok ben hikaye oyuncusuyum film izlerim fps oynarsam da çok yakın bakmıyorum diyorsan sıkıntı olmaz(tinerci diyenler tinerini çoktan bitirmişlerxd)

tercih meselesi sana göre iyi gelir ona göre kötü gelir bana göre 24 inç üstü kötü geliyor 27 28 olduğunda artık 2K geçilmeli diye düşünüyorum

Bana 2k dan sonra çok kötü geldi ama sıfırdan kullanılırsa fark yaratmaz gibi.

valla ben 27inç 2k kullanıyorum internette kafeye gittiğimde oradaki monitörler 27inç 1080p direkt kendini belli ediyor ve rekabetçi oyun değilde hikayeli oyun oynuyorsan çok rahatsız eder bence

Sistem gelene kadar 1080p kullandım pikseller çok belirgin r6 bile oynanmıyordu düzgün.

Geri