Yardım 27 inç 2K +240Hz İps Panel Monitör tavsiyesine ihtiyacım var.

Alkameturkes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
330
Bütçe
15000
Arkadaşlar merhaba
Başlıkta yazdığım özelliklere uygun maksimum 14-15k fiyata kadar monitör arıyorum. Aslında 10-11k rahat alabileceğim fiyat.
Bazı seçeneklerim var ama karar veremedim. Bu özelliklere sahip monitörü olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
1.Asus Tuf Gamıng VG27AQML5A
2. Asus TUF GAMING VG27AQM1A
3. Aoc 27" Q27G4ZR
4. Gigabyte 27" GS27QXA

Biraz da kasım indirimlerine kadar beklemeyi düşünüyorum o arada güzel indirim yakalayabilirsem daha iyi bir monitör alabilirim belki. Samsung edu indirimlerinde de bir şey göremedim 18-19k ya kadar düşme ihtimali varsa oled monitörlere de baksam mı diyorum.

şu ışık sızması olayına da dikkat et. benim monitörde msı 2k ıps ışık sızması beni çok rahatsız ediyor yerinde olsam 5-6 koyar oled alırım mutlaka

şu ışık sızması olayına da dikkat et. benim monitörde msı 2k ıps ışık sızması beni çok rahatsız ediyor yerinde olsam 5-6 koyar oled alırım mutlaka
19-20k ya oled zor dediğim gibi kasım indirimlerinde belki denk gelir

Hocam kasımda oled denk getirmeye çalışın onun dışında g65b seçeneklerin hepsinden daha kaliteli onu düşünebilirsiniz kalan para ile de vesa alabilirsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Samsung eğitim indirimi veya çevrende kamu personeli varsa kamuya özel indirimle oled monitörü 20k altına rahat alırsın. Ben g65b yi 9600 liraya aldım oled de 16 küsürdü geçen ay indirimle
abimde var ordan bakabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kasımda oled denk getirmeye çalışın onun dışında g65b seçeneklerin hepsinden daha kaliteli onu düşünebilirsiniz kalan para ile de vesa alabilirsiniz
vesa var elimde :) aoc q27g4zr de gözüm kaldı biraz bakalım 15-16k ya oled görürsem olede yöneleceğim

philps'e bi yükselemedim sanki nasıldır acaba

@Tayfunns hocam selamlar bu tercihler arasında en baskın gelen Aoc q27g4zr senin başka bir tavsiyen var mıdır?
Aoc q27g2u monitörüm de var onu 2. monitör yapacağım.

Geri