Smith & Wesson
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 954
27 inç en az 144 hz monitör bakıyorum bütçem 4.000 Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Bütçe 4.000 ama Gigabyte iyi gibi![]()
ViewSonic VX2758-PC-MH 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2758-PC-MH 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic VX2758-PC-MH 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Gigabyte G27F 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27F 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27F 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 sinide bilmiyorum abi sadece fikir oluşturmak için pekde bi seçenek yok açıkcası.
fiyatına göre birbirinden kötü 2 monitörGamePower GPR27C1MS144 27" 144Hz 1ms (Display+HDMI) FreeSync Fiyatı
GamePower GPR27C1MS144 27" 144Hz 1ms (Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
200tl'de aratı
gamepower degilde msi iyi fiyat degil mi ya alimmi msifiyatına göre birbirinden kötü 2 monitör
Nedenki profesyonel birisi oynamicak ya abim kullanacak ps4 de daha sonrada ps5 de warzone fifa hikayeli oyun oynuyor o kadar.27 inch de 1080 önermiyorum özellikle monitöre yakın oynayan biriyseniz
İndirimmi varAyın 25ini bekle acelen yoksa.
27 alıp duvara monteleyecegiz ps4 için.27 inch de 1080 önermiyorum özellikle monitöre yakın oynayan biriyseniz
Evet asıl cuma indirimi globalde ayın 25i dir o günü beklemeni şiddetle tavsiye ederim.Nedenki profesyonel birisi oynamicak ya abim kullanacak ps4 de daha sonrada ps5 de warzone fifa hikayeli oyun oynuyor o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirimmi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
27 alıp duvara monteleyecegiz ps4 için.
kara cuma mı bekleyeliim o zaman ya onu.Evet asıl cuma indirimi globalde ayın 25i dir o günü beklemeni şiddetle tavsiye ederim.