İkinci bir monitör almayı düşünüyorum bakınca buna denk geldim fiyat olarak bu fiyata pivot falan çok zor bana fiyatı iyi gibi geldi satıcı da hepsiburada nın kendisi ne diyorsunuz alınır mı
ben 1080p de 27 inç i dert etmiyorum hocam 4 5 yıldır o şekilde kullanıyorum monitörü yicekmiş gibi dibine girmediğim için bana dert olmuyor1080p de 27inc gitmiyor
1.5k ustune koyup 2 k alınabılıyorsa 2 k almak daha mantıklı gıbı nerde hangı urunbence ucuz valla. 1.5 vererek 2k mı almak mantıklı ama onu bılemedım
lenovo vardı dun kanka1.5k ustune koyup 2 k alınabılıyorsa 2 k almak daha mantıklı gıbı nerde hangı urun
lenovo bıtmıs ındırım 6800 olmus hepsuburada da dun 6500dü2k ya 7 bin tl lik bu var bunu da s*nerji satıyor taksit falan olayı da yok
ya önemli olan viewsonic monitör alınır mı ben asus kullandım memnunum msi aldım pek bana göre değil gibiydi kardeşime verdim ama sımdı bir monitöre ihtiyacım var hoparlorlu pıvot olması da cok ısıme gelırlenovo vardı dun kanka
2k iyi tabii ama onu da çalıştıracak ekran kartı lazım high-veryhigh ayarlarda.1.5k ustune koyup 2 k alınabılıyorsa 2 k almak daha mantıklı gıbı nerde hangı urun
film izlerken falan mesela 2 k ya çektiğin de bir fark olusuyor mu fhd ye göre2k iyi tabii ama onu da çalıştıracak ekran kartı lazım high-veryhigh ayarlarda.
Bilmiyorum kardeş, benim hiç 2k ekranım olmadı. Ekran kartım kaldırmaz diye almadım daha doğrusu öyle dedi herkes.film izlerken falan mesela 2 k ya çektiğin de bir fark olusuyor mu fhd ye göre