Neler Yeni

aoc vs wiewsonic hangisini almalıyım ?

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
SEYFULLAH KIR
hasbinallah yarabbim ya

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Taşdemir
1080p alacaksan ikinci el test edip alabilirsin. Sonuçta demirbaş duran bir ürün kategorisi sahibinden hdmi dvi girişlerini biraz oynatırsın görüntü kayması temassızlık vs yav mı yok mu diye ghosting ölü pixel testi de yapıp alabilirsin. Bu dediklerim 1080p için çoğu kişi 2k geçiyor o yüzden rahat bulursun. Benim tavsiyem model vs bilmiyorum 2k monitör alman yönünde. Çünkü günümüz ekran kartı yükseltmelerine baktığımızda yakın zamanda çoğu ekran kartı akıcı oyun çözünürlüğünü 2k olarak baz alacak. O yüzden 2k al ama araştır acele etme.

Gurkanpiro

80+ Gold
Bu forumda en düzgün Türkçe konuşanlardan biri benim. Hem cümlenin yazım noktalama kurallarına çok dikkat ederim hem de yeterince açık ve tek anlamlı olmasına.

Bir girdiğimde 40-50 bildirim oluyor birden fazla insana açiklayıci metinler yazmak zorundayım. Bazen vaktim az oluyor sıkısık zamanda yazıyorum. Gözümden kaçabiliyor.

Bu kelimesini kaçırdığım için anlamamışım.

Her bi b*u bildiğini sanan sizin gibi üyelerden bıkmışız biz de. Güzelce cevap yazmışım size ne bu saldırganlık?

Neyse, dediğim gibi 24G2SP ve 24G2U, 24G4X modelinin eski modelleri. 24G4X'i de son zamanlarda defolu ürünler sıklaştığı için geçici olarak önermiyorum. Garanti ile uğraşırım diyen insanlara öneriyorum yalnızca. Yoksa segmentinin en iyisi.
itopyadan basladı bu durum ıtopytadan cıkıyor

Top Bottom