fazla bilmiyorum hocam kusura bakmayınhasbinallah yarabbim ya
kanka ips in de va nın da bazı avantajları var ona bakman lazımips ekran daha iyi olmuyormu hocam
sana demedim hesap yapana dedimfazla bilmiyorum hocam kusura bakmayın
ne gibi avantajları var hocamkanka ips in de va nın da bazı avantajları var ona bakman lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sana demedim hesap yapana dedim
ne gibi avantajları var hocam
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,697696979.html bu nasıl hocambu videoyu izle kanka
itopyadan basladı bu durum ıtopytadan cıkıyorBu forumda en düzgün Türkçe konuşanlardan biri benim. Hem cümlenin yazım noktalama kurallarına çok dikkat ederim hem de yeterince açık ve tek anlamlı olmasına.
Bir girdiğimde 40-50 bildirim oluyor birden fazla insana açiklayıci metinler yazmak zorundayım. Bazen vaktim az oluyor sıkısık zamanda yazıyorum. Gözümden kaçabiliyor.
Bu kelimesini kaçırdığım için anlamamışım.
Her bi b*u bildiğini sanan sizin gibi üyelerden bıkmışız biz de. Güzelce cevap yazmışım size ne bu saldırganlık?
Neyse, dediğim gibi 24G2SP ve 24G2U, 24G4X modelinin eski modelleri. 24G4X'i de son zamanlarda defolu ürünler sıklaştığı için geçici olarak önermiyorum. Garanti ile uğraşırım diyen insanlara öneriyorum yalnızca. Yoksa segmentinin en iyisi.
hocam sizin önerebiliceğiniz bir monitör varmı?itopyadan basladı bu durum ıtopytadan cıkıyor
fantastik türk arkadasın attıgı phılıps ıyıhocam sizin önerebiliceğiniz bir monitör varmı?
fantastik türk arkadasın attıgı phılıps ıyı
pivot olması güzel
kartınıza 2k yuksek kalır 1080 p alınbu model yaniYükleniyor...
www.akakce.com
2k olarak ne önerirsiniz veya ekran kartım desteklermi rx 6600xt var