Neler Yeni

Yardım 27 inch 2k veya 1080p monitör önerisi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Msi Mag272cqr ve G27cq4p öneririm ben de G27cq4p ve mag271cqr var şuan bundan önce de Mpg27cq ve mag27cq ve g27c kullandım msi monitör de güzel işler yapıyor.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Bende 3060 Ti var kesinlikle 2k almalısın çok güzel oluyor. Huawei Mateview GT 27 aldım memnunum bakabilirsin.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

g27cq4 almayı düşünüyorum. Size herhangi bi sıkıntı çıkardı mı​

Bende ki tam model G27CQ4P iki monitör arasındaki fark asansör sistemi belki gözden kaçırmış olabilirsin diye söylemek istedim.
Benim kullandığım da sadece gözüme çarpan Mag serisine göre bir tık daha fazla ışık sızması var. Abartılı bi sızma yok bende ama bi tık daha iyi olsa iyi olurmuş belki bendeki böyle denk gelmiş olabilir. Bende aslında 2 tane var diğerini daha kontrol etmedim senin için bakardım ama monitör başka yerde imkanım olursa kontrol ederim bunun dışında herhangi başka bir şey yok. Ghostingi normal ölü pixel çıkmadı. Panel kalitesi vs gayet iyi ama para varsa Mag serisi öneririm mag serisi kendini belli ediyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Her türlü 1440p bütçe varsa 4K.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Önerdiğiniz bir monitör var mıdır ?

Sizin de önerdiğiniz bir monitör var mıdır ?

Örnek olarak attım, evet pahalı. Peki sizin önerdiğiniz bir monitör var mıdır ?
1-2 gün içerisinde almam gerekiyor sistem gelecek pc kuracağım.
Bilgim yok maalesef

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan

g27cq4 almayı düşünüyorum. Size herhangi bi sıkıntı çıkardı mı​

Ben de bu monitörü almayı düşünüyorum hocam. Gördüğüm kadarıyla tek sorunu ışık sızması yapabiliyormuş, onun dışında kullanan kişiler memnun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ki tam model G27CQ4P iki monitör arasındaki fark asansör sistemi belki gözden kaçırmış olabilirsin diye söylemek istedim.
Benim kullandığım da sadece gözüme çarpan Mag serisine göre bir tık daha fazla ışık sızması var. Abartılı bi sızma yok bende ama bi tık daha iyi olsa iyi olurmuş belki bendeki böyle denk gelmiş olabilir. Bende aslında 2 tane var diğerini daha kontrol etmedim senin için bakardım ama monitör başka yerde imkanım olursa kontrol ederim bunun dışında herhangi başka bir şey yok. Ghostingi normal ölü pixel çıkmadı. Panel kalitesi vs gayet iyi ama para varsa Mag serisi öneririm mag serisi kendini belli ediyor.
Hocam 2060 ekran kartım var bu yüzden bazı oyunlarda 1080'a çekip oynamayı düşünüyorum alırsam. Sence görüntüde çok bozulma olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
Maglı olan monitör bilmem ama bu g27cq4 bugün almayı düşünüyorum alayım mı hocam şu an 4.200

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam 2060 ekran kartım var bu yüzden bazı oyunlarda 1080'a çekip oynamayı düşünüyorum alırsam. Sence görüntüde çok bozulma olur mu?
Belli bir uzaklıktan oynarsan sıkıntı olmaz zaten 1080'e çekmen gerekecek çok oyun yok, 2060 1440P'de iş görüyor.

Maglı olan monitör bilmem ama bu g27cq4 bugün almayı düşünüyorum alayım mı hocam şu an 4.200
Alabilirsin güzel monitör, nereden alacaksın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
Belli bir uzaklıktan oynarsan sıkıntı olmaz zaten 1080'e çekmen gerekecek çok oyun yok, 2060 1440P'de iş görüyor.

Alabilirsin güzel monitör, nereden alacaksın?
Amazon veya hepsiburada, büyük ihtimal amazondan alırım.

Top Bottom