27" mi 24" mi almalıyım?

Açıkçası oyundan dolayı değilde bazı kullanıcılar 27" 1080p de pixelleri sayabiliyorsun, işte çok fazla belli oluyor vs. tarzı sözler ediyor.
Yakın bakarsan pixelleri görebilirsin

27"de pixeller gözüküyor iddiası çok saçma bence. Aşırı yakından bakarsan elbette belli olur,
Ama o kadar dibine girmezsin merak etme. Zaten göz sağlığın için arada belli bir mesafe olmalı.

27"de pixeller gözüküyor iddiası çok saçma bence. Aşırı yakından bakarsan elbette belli olur,
Ama o kadar dibine girmezsin merak etme. Zaten göz sağlığın için arada belli bir mesafe olmalı.
Dostum çok abartıyorlar . adam ne yapacak monitörü kafasına mı sokacak

yakkından bakarsan 18'' te de pixelleri görebilirsin :?
Konu o değil arkadaş fps oyunu oynayacakmış yakın tutuyorum demiş o yüzden 27" almamasını önerdim senin dediğine göre 7" tablete bağlayıp oynasın

Kesinlikle bir mağazada deneyimleyip almalısın. En sağlıklısı kendin deneyimleyip almak. Bence 27" de alınabilir. (Sadece fps oyunları oynamıyorsan, hikayeli oyunlar oynayıp dizi film de izliyorsan 27 daha iyi olur bence.)

27G2U kullanıyorum. 27"te piksel sayarsın muhabbeti gereksiz abartılıyor. Öyle bir durum yok. Monitöre çok yakınsan 24 seçmen daha iyi olur. 27de pikselden daha çok gözüne zarar verebilirsin. Ama genel olarak seyir zevki açısından 27 öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle bir mağazada deneyimleyip almalısın. En sağlıklısı kendin deneyimleyip almak. Bence 27" de alınabilir. (Sadece fps oyunları oynamıyorsan, hikayeli oyunlar oynayıp dizi film de izliyorsan 27 daha iyi olur bence.)
Kesinlikle. İmkanın varsa arkadaşın dediği gibi deneyimle. Ben öyle yapmıştım. Aklında hiç soru işareti kalmıyor.

27 ilk aldıgımda çok büyük gelmişti 2 gün sonra alıştım. 24 inç ile oyun oynamıyorum demiştim çok mu abarttım bilmiyorum. Cisimlerin büyük olması daha çok dikkat çekiyor 27 inç ile daha keyifli oluyor. Bazı oyunlarda ama cisimler aşırı büyük oluyor. Ama bu büyüklük negatif anlamda degilde daha çok dikkat çekiyor ve oyuna daha çok kendini vermeyi saglıyor. FPS oyunları için konuşmak gerekirse monitörün tepki süresi hızlıysa yavaş bir 24 inç'den daha iyi performans alırsın. Her şey inç degil :D

Arkadaşlar fps tabanlı oyunlar oynadığım için ekrana yakın duruyorum ve yakın bir zamanda monitör alacağım. Sizce 1400TL'ye Aoc 24G2U mu almalıyım yoksa 1 hafta bekleyip Aoc 27G2U mu almalıyım? (İkisinin fiyatı da 1400TL)
ben 27 kullanıyorum ilk 3 ay baya sıkıntılı sonra alışıyorsun gayet güzel geliyor al öneririm

Açıkçası oyundan dolayı değilde bazı kullanıcılar 27" 1080p de pixelleri sayabiliyorsun, işte çok fazla belli oluyor vs. tarzı sözler ediyor.
İş için kullanmayacaksan 27 inç 1080p monitör almanı önermem, oyun için 24 inç 1080p daha iyi.

Geri