İtopya para iadesi mi almalıyım, değişim mi yapmalıyım?

Hangi oyunları oynuyorsunuz? Değişim de ne önerdiklerini biliyorum ona göre öneri yapabilirim. Para iadesi almak yerine değişim yapmak daha mantıklı üst seviye 1080P monitörler öneriyorlar.
Her türlü oyunu oynuyorum aslında ama hardcore bir oyuncu değilim. Hatta ilerde sadece iş ve bir şeyler izlemek için kullanmak gibi bir düşüncem de var. Ips övüyor herkes o yüzden ciddi bir önyargıyla yaklaştım VA panele. Para iadesini alıp (AOC 24G42E 24) almayı düşünüyorum şu anda. Bilmiyorum ne kadar mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu al bana sat
kaç verirsin

5300 iade alıp üstüne biraz daha eklerseniz öğrenci indirimi ile beraber 25" Odyssey G4 model monitör samsung shopda 5.699 TL oluyor. Monitör G-Sync destekli.

Her türlü oyunu oynuyorum aslında ama hardcore bir oyuncu değilim. Hatta ilerde sadece iş ve bir şeyler izlemek için kullanmak gibi bir düşüncem de var. Ips övüyor herkes o yüzden ciddi bir önyargıyla yaklaştım VA panele. Para iadesini alıp (AOC 24G42E 24) almayı düşünüyorum şu anda. Bilmiyorum ne kadar mantıklı.
Hocam ön yargılı olmayın. VA panele karşı ön yargılı olup AOC 25G3ZM'e geçince çok memnun olan kişiler var. Burda yazdığım herşeyi oku. Her VA panel sorunlu değil. Bu monitörün ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. Profesyonel incelemeciler tarafından da onaylanmış bir model. İlerde birşeyler izleyeceğiniz için VA panel çok iyi olur. Yüksek kontrast oranından dolayı keyif verir. Milletin IPS övüp VA panel çöp demesinin sebebi her VA paneli sorunlu sanmaları.

@Lagrima Hepsini oku.

Hikayeli oyunlar oynuyorsanız eğer değişim ile AOC 25G3ZM almanız sizin için çok iyi olur. VA panellerin kontrast oranı çok yüksektir yani siyahları oldukça koyudur özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Şu anda siz bu 280 Hz monitörü redettikten sonra 25G3ZM'i önerecekler. Size uygunsa kabul edin.

25G3ZM kaliteli VA panele sahip üst seviye bir 1080P monitör. Ghosting ve gecikme durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Ayrıca istediğiniz gibi 25 inç, flat, pivot ve yükseklik ayarı var. VA panel flat olmasına rağmen görüş açıları iyi. Burası önemli monitör gelir gelmez response time/overdrive ayarını medium yapın. Hızlı oyunlarda strong moda çekin ama onun dışında ki tüm kullanım senaryolarında medium overdrive modunda kullanın.

Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:

Buda başka bir inceleme:

Sizin gibi kronik sorunlu monitör kullanan bir kişinin değişim ile AOC 25G3ZM'e geçiş deneyimi. Geçmeden önce VA panele karşı çok ön yargılıydı şu anda monitöründen çok memnun:
Burda yazdıklarımın hepsini oku.

5300 iade alıp üstüne biraz daha eklerseniz öğrenci indirimi ile beraber 25" Odyssey G4 model monitör samsung shopda 5.699 TL oluyor. Monitör G-Sync destekli.
bulamadım bu fiyata, link atabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ön yargılı olmayın. VA panele karşı ön yargılı olup AOC 25G3ZM'e geçince çok memnun olan kişiler var. Burda yazdığım herşeyi oku. Her VA panel sorunlu değil. Bu monitörün ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. Profesyonel incelemeciler tarafından da onaylanmış bir model. İlerde birşeyler izleyeceğiniz için VA panel çok iyi olur. Yüksek kontrast oranından dolayı keyif verir. Milletin IPS övüp VA panel çöp demesinin sebebi her VA paneli sorunlu sanmaları.

Burda yazdıklarımın hepsini oku.
bilmiyordum teşekkür ederim

Şu anda size önerilen 280 hz monitörü reddettiken sonra 25G3ZM'i önerecekler. Size uygunsa kabul edin. 7 bin TL'e satılan ve kaliteli VA panele sahip üst seviye 1080P monitör.
Aslında müşteri hizmetlerine bunu sordum. Eğer bu ürünü almayı reddedersem başka bir ürün önerecek misiniz diye. Hayır cevabını aldım

Aslında müşteri hizmetlerine bunu sordum. Eğer bu ürünü almayı reddedersem başka bir ürün önerecek misiniz diye. Hayır cevabını aldım
Öneriyorlar.
Bu konuda değişim yapan ve bekleyen çok kişi var bir monitörü reddedince başka monitörler önermişler. Mesela bir üyeye ilk başta AOC C27G4ZXE, onu reddedince AOC 25G3ZM, onu da reddedince AOC 24G42E önermişler ve kabul etmiş.

Son düzenleme:
Öneriyorlar.
Bu konuda değişim yapan ve bekleyen çok kişi var bir monitörü reddedince başka monitörler önermişler. Mesela bir üyeye ilk başta AOC C27G4ZXE, onu reddedince AOC 25G3ZM, onu da reddedince AOC 24G42E önermişler ve kabul etmiş.
tahmini bu süreç ne kadar sürer sence

bulamadım bu fiyata, link atabilir misiniz?
üniversite öğrencisi iseniz samsung shopa girip e devletten falan işlemler yaparak öğrenci indiriminden faydalanbiliyorsunuz. O şekilde 5.699 TL oluyor.
1753781973496.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,740
Üyeler
183,330
Son üye
non_E_fehan38
Geri