İtopya para iadesi mi almalıyım, değişim mi yapmalıyım?

Lagrima

80+
Reaksiyon skoru
39
Merhaba, 2 yıldan daha az bir süre önce (24G2SPU/BK / AOC 24G2SPU/BK 23,8" 1MS 165HZ) monitörü almıştım. Gayet memnundum ancak son zamanlarda giderek artan şekilde monitörümün altında yatay çizgiler oluşmaya başladı. İtopyoya değişim için gönderdiğimde bana bu modelin satışının bittiğini ve başka model önereceklerini söylediler. Önerdikleri model şu: (C27G4ZXE / AOC C27G4ZXE 27' 280HZ 1MS CURVED MONİTÖR) Ancak bu model ihtiyaçlarımı hiç karşılamıyor. Curved olması, pivot olmaması, çok büyük olması.

-Sizce para iadesi mi alayım yoksa bu modeli alıp satmaya mı çalışayım?

-Ve daha sonra alacağım monitör için bir öneride bulunur musunuz? (İlk aldığım monitörün özelliklerinde ve klasmanında bir monitör arıyorum)

Merhaba, 2 yıldan daha az bir süre önce (24G2SPU/BK / AOC 24G2SPU/BK 23,8" 1MS 165HZ) monitörü almıştım. Gayet memnundum ancak son zamanlarda giderek artan şekilde monitörümün altında yatay çizgiler oluşmaya başladı. İtopyoya değişim için gönderdiğimde bana bu modelin satışının bittiğini ve başka model önereceklerini söylediler. Önerdikleri model şu: (C27G4ZXE / AOC C27G4ZXE 27' 280HZ 1MS CURVED MONİTÖR) Ancak bu model ihtiyaçlarımı hiç karşılamıyor. Curved olması, pivot olmaması, çok büyük olması.

-Ve daha sonra alacağım monitör için bir öneride bulunur musunuz? (İlk aldığım monitörün özelliklerinde ve klasmanında bir monitör arıyorum)
Para iadesini güncel kur ilemi yapıyolar yoksa geçen sene aldığın fiyattan mı? Bu monitörü alıp satacağına parasını veriyolarsa onu al.

Para iadesini güncel kur ilemi yapıyolar yoksa geçen sene aldığın fiyattan mı? Bu monitörü alıp satacağına parasını veriyolarsa onu al.
Verecekleri parayı yazmayı unutmuşum pardon. 5300 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para iadesi alırsan aldığın fatura tutarını verirler bence zarara girebilirsiniz
5300tl

Verecekleri parayı yazmayı unutmuşum pardon. 5300 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5300tl
İade Alman İyi Olur Zaten O Monitörü Deneyimledin Başka Bir Model Alabilirsin .

Bu Modeli Alabilirsin .

İade Alman İyi Olur Zaten O Monitörü Deneyimledin Başka Bir Model Alabilirsin .

Bu Modeli Alabilirsin .

G sync bir monitör önerme şansın var mı

Hangi oyunları oynuyorsunuz? Değişim de ne önerdiklerini biliyorum ona göre öneri yapabilirim. Para iadesi almak yerine değişim yapmak daha mantıklı üst seviye 1080P monitörler öneriyorlar.

Bunu al bana sat

Hangi oyunları oynuyorsunuz? Değişim de ne önerdiklerini biliyorum ona göre öneri yapabilirim. Para iadesi almak yerine değişim yapmak daha mantıklı üst seviye 1080P monitörler öneriyorlar.

@Lagrima Hepsini oku.

Hikayeli oyunlar oynuyorsanız eğer değişim ile AOC 25G3ZM almanız sizin için çok iyi olur. VA panellerin kontrast oranı çok yüksektir yani siyahları oldukça koyudur özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Şu anda siz bu 280 Hz monitörü redettikten sonra 25G3ZM'i önerecekler. Size uygunsa kabul edin.

25G3ZM kaliteli VA panele sahip üst seviye bir 1080P monitör. Ghosting ve gecikme durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Ayrıca istediğiniz gibi 25 inç, flat, pivot ve yükseklik ayarı var. VA panel flat olmasına rağmen görüş açıları iyi. Burası önemli monitör gelir gelmez response time/overdrive ayarını medium yapın. Hızlı oyunlarda strong moda çekin ama onun dışında ki tüm kullanım senaryolarında medium overdrive modunda kullanın.

Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:

Buda başka bir inceleme:

Sizin gibi kronik sorunlu monitör kullanan bir kişinin değişim ile AOC 25G3ZM'e geçiş deneyimi. Geçmeden önce VA panele karşı çok ön yargılıydı şu anda monitöründen çok memnun:

Son düzenleme:

@Lagrima Hepsini oku.

Hikayeli oyunlar oynuyorsanız eğer AOC 25G3ZM sizin için çok iyi olur. VA panellerin kontrast oranı çok yüksektir yani siyahları oldukça koyudur özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Şu anda siz bu 280 Hz monitörü redettikten sonra 25G3ZM'i önerecekler.

25G3ZM kaliteli VA panele sahip üst seviye bir 1080P monitör. Ghosting ve gecikme durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Ayrıca istediğiniz gibi 25 inç, flat ve pivot ve yükseklik ayarı var. VA panel flat olmasına rağmen görüş açıları iyi. Burası önemli monitör gelir gelmez response time/overdrive ayarını medium yapın. Hızlı oyunlarda strong moda çekin ama onun dışında ki tüm kullanım senaryolarında medium overdrive modunda kullanın.

Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:

Buda başka bir inceleme:

Sizin gibi kronik sorunlu monitör kullanan bir kişinin değişim ile AOC 25G3ZM'e geçiş deneyimi. Geçmeden önce VA panele karşı çok ön yargılıydı şu anda monitöründen çok memnun:

Bütçe Varsa Alınır .

Geri