Neler Yeni

Çözüldü✓ 27" Monitör CS 1.6 Tam ekran nasıl yaparım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Kaçağan
Dostlar selamlar. 27" monitör aldım ama CS 1.6'da tamamını kullanamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Yan taraflar boş kalıyor.

Ekler

• cs 1.6.png
    cs 1.6.png
    2.2 MB · Hit: 89

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Dostlar selamlar. 27" monitör aldım ama CS 1.6'da tamamını kullanamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Yan taraflar boş kalıyor.
ekran tam erkan olarak mı kullanıyorsun ayarlara iyice bir bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
başlatma seçeneklerine -stretchaspect yaz

Düzenleme: Steam kullanmadığını yeni gördüm. Crack cs1.6 ya da kod yazılabiliyor ama sanırım son ekran görüntünde wall hack mi görüyorum yoksa ben mi yanılıyorum. Eğer gördüğüm doğruysa yardım etmemeyi tercih ederim. İyi günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Kaçağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başlatma seçeneklerine -stretchaspect yaz

Düzenleme: Steam kullanmadığını yeni gördüm. Crack cs1.6 ya da kod yazılabiliyor ama sanırım son ekran görüntünde wall hack mi görüyorum yoksa ben mi yanılıyorum. Eğer gördüğüm doğruysa yardım etmemeyi tercih ederim. İyi günler
Wall hack değil sunucuda eğer izleyici tarafındaysanız bu şekilde oluyor. Ek olarak adminim :). Hile kullanmam epey ironik olurdu. Kullandığım CS oyunyoneticisinden indirilmiş. Steam tarafında tam doğru şekilde çalışmıyor malesef. Konsolda vs. sorunlar olabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wall hack değil sunucuda eğer izleyici tarafındaysanız bu şekilde oluyor. Ek olarak adminim :). Hile kullanmam epey ironik olurdu. Kullandığım CS oyunyoneticisinden indirilmiş. Steam tarafında tam doğru şekilde çalışmıyor malesef. Konsolda vs. sorunlar olabiliyor.
Arkadaş az önce bulunduğum mekana gelip kendisi çizgileri göremediği için yardımcı olmadı. Daha detaylı anlatayım. O çizgiler Admin ESP plugin eklentisinden gelir. Sadece admin olanlar o çizgileri görür. Altta da eklentinin fotoğraflarını ve ne olduğunu açıklayan ufak bir yazı bırakıyorum :).
Arkadaş yanlış anlayıp yardımcı olmadı canı sağolsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak sorunu çözdüm. İlk widescreen yaptığımda işe yaramamıştı ama tekrar yapınca değişti. Galiba ilk yaptığımda bug olmuştu. Ayarları alttaki gibi yaptım.

Ekler

• cs 1.6 3.png
    cs 1.6 3.png
    1.9 MB · Hit: 55
  • cs 1.6 4.png
    cs 1.6 4.png
    2.7 MB · Hit: 49
  • admin esp 4.png
    admin esp 4.png
    37.4 KB · Hit: 46
  • esp plugin.jpg
    esp plugin.jpg