Düzenleme: Steam kullanmadığını yeni gördüm. Crack cs1.6 ya da kod yazılabiliyor ama sanırım son ekran görüntünde wall hack mi görüyorum yoksa ben mi yanılıyorum. Eğer gördüğüm doğruysa yardım etmemeyi tercih ederim. İyi günler
Düzenleme: Steam kullanmadığını yeni gördüm. Crack cs1.6 ya da kod yazılabiliyor ama sanırım son ekran görüntünde wall hack mi görüyorum yoksa ben mi yanılıyorum. Eğer gördüğüm doğruysa yardım etmemeyi tercih ederim. İyi günler
Wall hack değil sunucuda eğer izleyici tarafındaysanız bu şekilde oluyor. Ek olarak adminim . Hile kullanmam epey ironik olurdu. Kullandığım CS oyunyoneticisinden indirilmiş. Steam tarafında tam doğru şekilde çalışmıyor malesef. Konsolda vs. sorunlar olabiliyor.
Wall hack değil sunucuda eğer izleyici tarafındaysanız bu şekilde oluyor. Ek olarak adminim . Hile kullanmam epey ironik olurdu. Kullandığım CS oyunyoneticisinden indirilmiş. Steam tarafında tam doğru şekilde çalışmıyor malesef. Konsolda vs. sorunlar olabiliyor.
Arkadaş az önce bulunduğum mekana gelip kendisi çizgileri göremediği için yardımcı olmadı. Daha detaylı anlatayım. O çizgiler Admin ESP plugin eklentisinden gelir. Sadece admin olanlar o çizgileri görür. Altta da eklentinin fotoğraflarını ve ne olduğunu açıklayan ufak bir yazı bırakıyorum .
Arkadaş yanlış anlayıp yardımcı olmadı canı sağolsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak sorunu çözdüm. İlk widescreen yaptığımda işe yaramamıştı ama tekrar yapınca değişti. Galiba ilk yaptığımda bug olmuştu. Ayarları alttaki gibi yaptım.