27" QHD IPS – KOORUI G2722P alınır mı? Kullanan var mı?

waleur5

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
9000
27" monitör almayı düşünüyorum. Full gamer değilim; ağırlıklı kullanım iş + yazılım + günlük kullanım, arada oyun olur. Görüntü kalitesi ve rahat kullanım benim için daha önemli. MacBook ve Windows cihazlarla birlikte kullanacağım, ileride konsol da bağlayabilirim.

Şu iki model arasında kaldım:

KOORUI G2722P – 27" 1440p IPS 200Hz, Pivot
Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPHFNXJM

KTC H27T22C – 27" 1440p IPS 180Hz
Link: https://www.hepsiburada.com/ktc-27-...eesync-fast-ips-flat-monitor-p-HBCV00008JZYOL

Önceliklerim:

• Mac ve Windows ile net yazı ve renk kalitesi
  • Uzun süreli çalışma, kod yazma
  • Ergonomi (pivot + yükseklik ayarı iyi olur)
  • Zaman zaman oyun & konsol
  • Bütçe makul olsun

KOORUI pivot + yükseklik ayarı sunuyor diye biliyorum, o yüzden üretkenlikte avantajlı gibi. KTC tarafında ise panel kalitesi övülmüş.

Kullananlardan veya deneyimi olanlardan yorum rica ediyorum.
Hangisini önerirsiniz? Yoksa bu bütçeye daha mantıklı bir model var mı?

Teşekkürler

ktc eğer biraz daha uyguna oluyorsa mis gibi sanki nb f80 alınır yanına da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bozdan teknoloji nasıl acaba

şu ktc monitörde indirim devam ediyorsa onu alıp nb f80 alacağım ben dik kullanmak için yoksa birkaç gün daha bekleriz

KOORUI G2722P Monitoru sipariş ettim bugun geldi. Ölü pixel ışık sızması ghosting vesaire hiç biriyle karşılaşmadım. Renkleri güzel tabii ki plastik kalitesi bi msi asus gibi yüksek değil çerçeveleri de yine kaliteli firmalar kadar ince değil. Yükseklik ayarı güzel sıkıntısız çalışıyor. Garanti konusu da amazon ile görüştüm 2 yıl garantisini amazon tarafından sağlanıyormuş. İçinden sadece dp kablosu çıkıyor ben kendi kaliteli dp kablomu kullandım onu bilmiyorum 200hz veriyor direkt olarak. Ayarlardan 10 bit desteğini açabiliyosun. Sormak istediğin başka bişe olursa sorabilirsin.

KOORUI G2722P Monitoru sipariş ettim bugun geldi. Ölü pixel ışık sızması ghosting vesaire hiç biriyle karşılaşmadım. Renkleri güzel tabii ki plastik kalitesi bi msi asus gibi yüksek değil çerçeveleri de yine kaliteli firmalar kadar ince değil. Yükseklik ayarı güzel sıkıntısız çalışıyor. Garanti konusu da amazon ile görüştüm 2 yıl garantisini amazon tarafından sağlanıyormuş. İçinden sadece dp kablosu çıkıyor ben kendi kaliteli dp kablomu kullandım onu bilmiyorum 200hz veriyor direkt olarak. Ayarlardan 10 bit desteğini açabiliyosun. Sormak istediğin başka bişe olursa sorabilirsin.
Ondan önce ne kullanmıştın ? Bende 7-8 yıllık philips var

Msi MSI G2412F kullanıyordum. Kasa aldığım için 2k monitor ihtiyacım oldu bunu aldım yan ekranımdan kaliteli gözüküyor renkleri.
Msi panel özellikleri Adobe RGB / DCI-P3 / sRGB 84% / 83% / 107%
Kooriu panel özellikleri DCI-P3 olarak %95 sRGB %125 yazıyor adobeyi bulamadım

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.
Forumun ilk G2722P incelemesi yapılmış oldu ktc ile bunun arasında kararsızım.

Ben de o ikisi arasındaydım bunu amazon sattıgı için bundan aldım bişey olursa arkasında duruyolar diğer firmalar durmuyor. Bide 6 ay vadesiz taksit vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,048
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri