thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,861

Satıcı jetklik iyi firma mıdır bilmiyorum adını birkaç kez duymuştum
hatalı gibi geldi ama aldım bi tane
Oled ekranlı red switch TR tuş dizilimi klavye desteği var steelseries tercih ettiğim bir marka değil ama bu fiyatı hiç görmedi bu model bence kaçmaz (klavyeden aşırı anlamıyorum fiyat bazında kaçmaz)Alınır mı? Fiyatları hiç bilmiyorum.
bu tarz satıcılar fiyatları ayrı ayrı girmiyorlar ki zaten tek bir entegrasyon üzerinden güncelleniyor geneldeTrendyola da geldi yüksek ihtimal hatalı değil![]()
SteelSeries Apex 7 RGB TR Türkçe Mekanik Gaming Klavye Red Switch Fiyatı - Trendyol
SteelSeries Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şimdiye kadar müdahale ederlerdi diye düşünüyorum iptal olma ihtimali tabii ki varbu tarz satıcılar fiyatları ayrı ayrı girmiyorlar ki zaten tek bir entegrasyon üzerinden güncelleniyor genelde
Bu özelliklerde daha iyisini bulamazsın bu fiyatta normalde 5k civarında satılıyor bubu fiyatlara daha iyisi vardır kronik çift basma sorunu var bunlarda
hocam satıcı tüm yerlerde 2700tl ye çekmiş bence hatalı değilŞimdiye kadar müdahale ederlerdi diye düşünüyorum iptal olma ihtimali tabii ki var
Umarım değildir tam olarak böyle bir klavyeye ihtiyacım var özellikler güzelBu özelliklerde daha iyisini bulamazsın bu fiyatta normalde 5k civarında satılıyor bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam satıcı tüm yerlerde 2700tl ye çekmiş bence hatalı değil