❌İndirim Bitti! 2700 TL SteelSeries Apex 7 Mekanik Gaming Klavye, Oled Akıllı Ekran

Valla aldım amazondan kargoya da verildi hatta kargo takip kodu da oluştu en başta yoktu inş gelir

Alıntıyı görüntüle
Eğer iptal yemezsen bu fiyata güzel klavye almış olcan lcd ekranda şekil duruyor baya garanti konusundada sorun olmıcak 2 yıl boyunca çift basma falan yaşarsan değiştirtirsin hallederler ss'in ürünleri iyidir ama artık insanlar akko - mchose falan derken f/p ürünleri tercih ediyor ss fiyat performans değil açıkçası.

Bu fiyata görsem direkt alırdım 2700e apex 7 düşmüş ve alınmaz diyen insanlar var olm kafanız mı güzel :D
Bir boktan anlamayan insanlar yorum yapıyor işte. Herkesin konuşma hakkı olunca böyle saçma yorumlarda çıkması normal. Bedava versen "Kronik sorunlu hiç alma uğraşma" diyecek insanda çıkar takmayın 2700 çok iyi fiyattı ben yakalayamadım

Eğer iptal yemezsen bu fiyata güzel klavye almış olcan lcd ekranda şekil duruyor baya garanti konusundada sorun olmıcak 2 yıl boyunca çift basma falan yaşarsan değiştirtirsin hallederler ss'in ürünleri iyidir ama artık insanlar akko - mchose falan derken f/p ürünleri tercih ediyor ss fiyat performans değil açıkçası.
Ben yaklaşık 1 aydır sıkı klavye araştırıyorum şans eseri takip ettiğim bir sayfada görür görmez aldım. İptal edecekler gibi duruyor da etmezlerse mutlu edecek bir klavye kesinlikle.

Ben yaklaşık 1 aydır sıkı klavye araştırıyorum şans eseri takip ettiğim bir sayfada görür görmez aldım. İptal edecekler gibi duruyor da etmezlerse mutlu edecek bir klavye kesinlikle.
Eğer iptal yersen nasıl bi switch istediğini özelliklerini say sana öneririz klavye. Tok ve Creamy bir ses istiyorsan mesela Kapalı kutu sarı siteden Mchose G75 Pro çekebilirsin direkt.

Eğer iptal yersen nasıl bi switch istediğini özelliklerini say sana öneririz klavye. Tok ve Creamy bir ses istiyorsan mesela Kapalı kutu sarı siteden Mchose G75 Pro çekebilirsin direkt.
Sağ ol kral eğer iptal yersem sana ulaşıp fikrini alıcam mutlaka :)

Sağ ol kral eğer iptal yersem sana ulaşıp fikrini alıcam mutlaka :)
Söylediğim klavye stoklara girmiş sıcak fırsatlara açtım senin için bakarken gördüm :) Hayırlısı olsun şimdiden

Arkadaşlar satıcı ile telefonda görüştük yanlış fiyatlamadan dolayı tüm siparişlerin iptal edileceğini söyledi amazon vs her platformdan tek tek iptal sağladıklarını açıkladı. Geçmiş olsun en azından denedik :d

Satıcı jetklik iyi firma mıdır bilmiyorum adını birkaç kez duymuştum
Kötü klavye her yönden kablosu çok kalın, basma hissiyatı rezil, sesi çok kötü. bundan kurtulup aula almıştım zamanında benim için devrim oldu. aulanın basım hissiyatı, kablosuz olması ve sesi switchleri bunla karşılaştıralamaz bile. ekranda hiçbir işe yaramıyor zaten ama fiyatı sıfır fiyatına göre aşşağıda ikinci elleri bu para.

Kötü klavye her yönden kablosu çok kalın, basma hissiyatı rezil, sesi çok kötü. bundan kurtulup aula almıştım zamanında benim için devrim oldu. aulanın basım hissiyatı, kablosuz olması ve sesi switchleri bunla karşılaştıralamaz bile. ekranda hiçbir işe yaramıyor zaten ama fiyatı sıfır fiyatına göre aşşağıda ikinci elleri bu para.
Aula F75 Konusunda haklısın ama şuan bu devirde bu fiyatlara Mchose G75 Pro varken hiç birinin yüzüne bakmam.

Amazon kargoya vermiş ama bn 7yi görmedim 5i gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,647
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri