emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,801
herkese merhabalar bende 250gb ssd 1tb hdd var depolama önermeyin ben bilgisayar hakkında ne alabilirim anakart olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim 

işlemcini falan bilmiyorum ama 1 tane usb bellek alırsın yada git bi yemek ye karnın doyar daha verimli olurherkese merhabalar bende 250gb ssd 1tb hdd var depolama önermeyin ben bilgisayar hakkında ne alabilirim anakart olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
Sistemini at. Neleri yükseltirsin ne yapabilirsin daha kolay karar verirler.herkese merhabalar bende 250gb ssd 1tb hdd var depolama önermeyin ben bilgisayar hakkında ne alabilirim anakart olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
razer viper miniherkese merhabalar bende 250gb ssd 1tb hdd var depolama önermeyin ben bilgisayar hakkında ne alabilirim anakart olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
İşlemci soğutucusu alıp işlemciye overclock yapılır aslında.herkese merhabalar bende 250gb ssd 1tb hdd var depolama önermeyin ben bilgisayar hakkında ne alabilirim anakart olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()