Neler Yeni

27inç monitör 25inç monitör takas

Altugb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Altug Özçetiner
Elimde viewsonic va2719 60hrz marka monitörüm var satmak istedim takas teklifi geldi LG 25UM58-P IPS şu monitör ile üzerinede 400Tl nakit sizce değerlenirmelimiyim? alımsatım yapıyorum ve monitörü satarsam yine bir monitör almam gerekti sizce takas etmeliyim?

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Senin elinde olan ürün de de ips panel bulunmuyor mu? Neden böyle bir takasa girmeyi düşünüyorsunuz ki? Bence saçma olur daha geniş bir ekrana ihtiyacınız olmazsa ki o üründe sizin ürününüzden üstün değil satmaya kalksanız elinizde kalma ihtimali de yok değil bana göre.

Ben olsam takas etmem.

Altugb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Altug Özçetiner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
takas etmeden satarsam ne kadar nakite gider?
Senin elinde olan ürün de de ips panel bulunmuyor mu? Neden böyle bir takasa girmeyi düşünüyorsunuz ki? Bence saçma olur daha geniş bir ekrana ihtiyacınız olmazsa ki o üründe sizin ürününüzden üstün değil satmaya kalksanız elinizde kalma ihtimali de yok değil bana göre.

Ben olsam takas etmem.
ips panel benim monitörde peki monitör piyasasını fazla bilmiyorum kaça satabilirim acaba? 1 tane ölü piksel bulunmakta bundan korkuyorum

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
takas etmeden satarsam ne kadar nakite gider?

ips panel benim monitörde peki monitör piyasasını fazla bilmiyorum kaça satabilirim acaba? 1 tane ölü piksel bulunmakta bundan korkuyorum
1000₺'ye satışa koyan var LG'yi ama alan olur mu bilemem biraz daha aşağısına koyarsanız satılır gibi geliyor.

Top Bottom