Neler Yeni

🗳️28 mayıs seçim sonuçları AÇIKLANIYOR 🗳️

kim kazanacak?

• Recep tayyip erdoğan

Oylar: 56 44.8%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 69 55.2%

• Oy kullanan toplam üye
    125
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tayyupcu değilim ama Tayyip alır
Olup olmamanın bir önemi yok zaten
Tahmin ediyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oy kullanmadım kim kazanırsa ülke hakkında hayırlı olsun hayırlı bir gidiş göremezsek Allah'tan bizi kurtarmasını diliyorum. Bu seçime şu alıntı sözü yakıştırıyorum kaybeden istifa vermeli ve yoluna hayatına devam etmeli tabi ki başka yönde. İnşallah 5 sene veya daha sonrası siyasi olarak düşünmek istemiyorum ve kendi hayatıma yönelmek istiyorum.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Ne kadar istemesem de tayyip kazanacak gibi geliyor.
Umarım bu lafımı yutarım da kemal kılıçdaroğlu kazanır. Lütfen bu lafımı yutmak zorunda kalayım

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,630
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
En çok merak ettiğim kimin kazanacağı değilde Kılıçdaroğlu kaybederse o 6 li veya 7 li masa ne olacak çok merak ediyorum 😅

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
En çok merak ettiğim kimin kazanacağı değilde Kılıçdaroğlu kaybederse o 6 li veya 7 li masa ne olacak çok merak ediyorum 😅
1.5 yıldır hazırlanıyoruz dediler de seçimden 2 - 3 hafta önce eğitim başlamıştı olduğum ilde sandık başına koyacak adam bulamadılar hatta gidip akp üyesi adamı CHP sandığına koymuşlar nedeni il başkanı arkadaşına güvenmiş gerisini sen düşün CHP bu konularda gerçekten başarısız

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,630
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
1.5 yıldır hazırlanıyoruz dediler de seçimden 2 - 3 hafta önce eğitim başlamıştı olduğum ilde sandık başına koyacak adam bulamadılar hatta gidip akp üyesi adamı CHP sandığına koymuşlar nedeni il başkanı arkadaşına güvenmiş gerisini sen düşün CHP bu konularda gerçekten başarısız
Bilmiyorum ama içlerinde kazan kaynar gerçi adamlara %0.02 ye 33 milletvekili verdi bu nasıl matematiksel bir hesapsa artık adamlar alacağını aldı şimdi desteğini çeker artık 5 sene sonra da Kılıçdaroğlu 80 yaşında geçmiş olsun

BU ARADA ANKA YA GÖRE SONUÇ 50/50 ŞUAN AÇILAN SANDIK 84.85 OY AÇILMIŞ YANİ CHP VE HDP NİN KANALI HALK TV DE AYNISI VERİYOR YANİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN KESİN OLARAK KAZANDI GEÇMİŞ OLSUN

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,291
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bilmiyorum ama içlerinde kazan kaynar gerçi adamlara %0.02 ye 33 milletvekili verdi bu nasıl matematiksel bir hesapsa artık adamlar alacağını aldı şimdi desteğini çeker artık 5 sene sonra da Kılıçdaroğlu 80 yaşında geçmiş olsun

BU ARADA ANKA YA GÖRE SONUÇ 50/50 ŞUAN AÇILAN SANDIK 84.85 OY AÇILMIŞ YANİ CHP VE HDP NİN KANALI HALK TV DE AYNISI VERİYOR YANİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN KESİN OLARAK KAZANDI GEÇMİŞ OLSUN
Oy vereydin be keşke

SadeceSeyf

80+ Gold
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Başaramadık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom