Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Belliydi zaten Erdoğan ikinci tura kalırsa alır knka artık Kılıçdaroğlu devri de bitti 7 li masa da bitti HDP seçmeni gitmemiş doğuda sandığa Sinan Ogan in da katkısı olmuş gibi duruyor Erdoğan'aOy vereydin be keşke
Sinan oğanın katkısı olmamış. Hatta memleketinde KK' nın oyu da artmış. Türk milleti zeki değil. Atatürk yanılmış. Ayrıca suriyeli oyları...Belliydi zaten Erdoğan ikinci tura kalırsa alır knka artık Kılıçdaroğlu devri de bitti 7 li masa da bitti HDP seçmeni gitmemiş doğuda sandığa Sinan Ogan in da katkısı olmuş gibi duruyor Erdoğan'a
Sevin. 1 sene sonraki ekonomik krizde ağlayacaksın. Yazık oldu diyorum
Kılıçdaroğlu kaybetti zaten eğer hala o partiden ayrılmaz devam ederse benim gözümde artık gizli akpli olduğu kesinleşir gider eylem yaparım istifa etsin diye yeter be bu nedirBilmiyorum ama içlerinde kazan kaynar gerçi adamlara %0.02 ye 33 milletvekili verdi bu nasıl matematiksel bir hesapsa artık adamlar alacağını aldı şimdi desteğini çeker artık 5 sene sonra da Kılıçdaroğlu 80 yaşında geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
BU ARADA ANKA YA GÖRE SONUÇ 50/50 ŞUAN AÇILAN SANDIK 84.85 OY AÇILMIŞ YANİ CHP VE HDP NİN KANALI HALK TV DE AYNISI VERİYOR YANİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN KESİN OLARAK KAZANDI GEÇMİŞ OLSUN
İçim rahat en azından geceOy vereydin be keşke
Olmuş da hepsi de değil yarısı muhtemelen gitmedi ki Kılıçdaroğlu aday olduğunu açıkladığı an bitti seçim zaten Mansur Yavaş olsaydı bir ihtimal olurduSinan oğanın katkısı olmamış. Hatta memleketinde KK' nın oyu da artmış.
Bu arada o sevinen kişilerin 1 sene sonra ki halini çok merak ediyorum ama sana buradan söyleyeyim bu iktidar böyle gitmez bu ekonomiyi pandemiye bağlamışlardı şimdi neye bağlayacaklar Max 1.5 sene idare ederler sonra keskin bir batışSevin. 1 sene sonraki ekonomik krizde ağlayacaksın. Yazık oldu diyorum
Babala da biri çıkmıştı siz gizli AKP li mısınız dedi belki de olur la Erdoğan in şansı Kılıçdaroğlu çünküKılıçdaroğlu kaybetti zaten eğer hala o partiden ayrılmaz devam ederse benim gözümde artık gizli akpli olduğu kesinleşir gider eylem yaparım istifa etsin diye yeter be bu nedir
Ah be kardeşim aynı gemideyiz sadece yanlış aday şu krizde bile Erdoğan alıyorsa birazda iğneyi kendinize batırın.Sevin. 1 sene sonraki ekonomik krizde ağlayacaksın. Yazık oldu diyorum