Neler Yeni

🗳️28 mayıs seçim sonuçları AÇIKLANIYOR 🗳️

kim kazanacak?

• Recep tayyip erdoğan

Oylar: 56 44.8%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 69 55.2%

• Oy kullanan toplam üye
    125
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Babala da biri çıkmıştı siz gizli AKP li mısınız dedi 😂 belki de olur la Erdoğan in şansı Kılıçdaroğlu çünkü
Ben Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlunun Erdoğan'ın adamı olduğunu düşünüyordum çünkü Kılıçdaroğlunu bilerek aday yaptılar Meral Akşener masaya dönmemesi gerekirdi zaten Meral Akşener baskı kurdular diye açıklama yapmıştı

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Balkon konuşması yükleniyor....

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O koltuktan inecek o bak koyu CHP falan değilim kim daha iyi görünüyorsa gözümde ona veririm daha önce ki mesajlarda belirttim zaten
Bende öyle parti veya lider tutmuyorum Zaten oy da kullanmadım bu seçim Kılıçdaroğlu olduğu müddetçe de CHP ye oy vermezdim zaten 75 yaşında adam 5 sene sonra 80 bu saatten sonra da bi halt olmaz ondan

Son düzenleme:

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Bende öyle parti veya lider tutmuyorum Zaten oy da kullanmadım bu seçim Kılıçdaroğlu olduğu müddetçe de CHP ye oy vermezdim zaten 75 yaşında adam 5 sene sonra 80 bu saatten sonra da bu halt olmaz ondan
45 yaşında bir parti lideri çıkması gerekiyor Avrupa'ya bak hepsinin kabinesi 55 yaş altı çok nadir 65 - 70 var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
45 yaşında bir parti lideri çıkması gerekiyor Avrupa'ya bak hepsinin kabinesi 55 yaş altı çok nadir 65 - 70 var
Yeni parti liderleri şöyle bence

MHP : Sinan Ogan
CHP : Ekrem İmamoğlu
AKP : Bunu daha bilemiyorum ama Süleyman Soylu olabilir belki ama MHP ve CHP kesin Sinan Ogan in amacı da yerini buldu gibi duruyor

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel

AKP : Bunu daha bilemiyorum ama Süleyman Soylu olabilir belki ama MHP ve CHP kesin Sinan Ogan in amacı da yerini buldu gibi duruyor
Mansur Yavaş çıksaydı belki kazanma gibi şansımız vardı fakat parti lideri olarakta Ekrem'den bir halt olacağını sanmıyorum

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Arkadaşlar biraz sakin olun açılan sandık oranı ile sayılan oy oranı farklı şeyler.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1

MHP yi bataklıktan alıp çıkartacak diye düşünüyorum zaten MHP bataklıktan çıkarsa bu millet seçim günlerinde farkılılık görecektir.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
MHP yi bataklıktan alıp çıkartacak diye düşünüyorum zaten MHP bataklıktan çıkarsa bu millet seçim günlerinde farkılılık görecektir.
Öyle yapacak Zaten ve akp den kopacaktir eğer koparsa artık gerçek ülkücüler gelir inşallah da öyle olur

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,743
Üyeler
162,870
Son üye
Swedizm
Top Bottom