Kaoadan besleniyorum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 307
bakkaldan 2 ekmek alıp geliyo muymus ozelliği nedir tam olarak,?Az önce ince hesaptan öyle zevkine toplarken 280 bin TL mouse gördüm dogurmu bu yoksa bugmu
Onu bende gordum. Aldim. Kullaniyirum. Yapamadigi şey yok. İçinde rtx 3090ti var hiç bişey almayıp sadece o mausu monitöre takinca ekran geliyor. Geçen annem ocağı yakti onu bile sondurmisAz önce ince hesaptan öyle zevkine toplarken 280 bin TL mouse gördüm dogurmu bu yoksa bugmu
bence de yanlıslıkla geçiririz diye öyle fiyat koymuslar![]()
GamePower Sendo RGB Matte (Mat) Optik 10.000DPI 6 Tuş Gaming Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Gamepower Sendo Rgb 10.000dp Mat Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Sendo Rgb 10.000dp Mat Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yanlış yazmışlar büyük ihtimalle xd
286 tl sanıp alan varmıdır acabaAz önce ince hesaptan öyle zevkine toplarken 280 bin TL mouse gördüm dogurmu bu yoksa bugmu
Bu mouse'da bir iş var, ben de geçen sene sistem aldığımda yanında hediye etmişlerdi, hediye olarak 10 tane bu mouse'dan gösteriyordu fakat 1 tane geldi.Az önce ince hesaptan öyle zevkine toplarken 280 bin TL mouse gördüm dogurmu bu yoksa bugmu
Parlak 314 TL diyor yani fiyat yanlış yazılmış. Boştan yere konu açmaya gerek yoktu. Mantık yürütseniz anlardınız.Az önce ince hesaptan öyle zevkine toplarken 280 bin TL mouse gördüm dogurmu bu yoksa bugmu
Yani alanlar da var ve kötü oy veren yok zaten o parayı verdiysen kötü puan vermek ayıp olur şey düşünürsün "ben aldım hataya düştüm iyi puan vereyim de başkalarında kazık yesin" diye düşünürAz önce ince hesaptan öyle zevkine toplarken 280 bin TL mouse gördüm dogurmu bu yoksa bugmu