Can...
80+ Platinum
Gençcer gaming n11 üzerindennereden aldın?
Gençcer gaming n11 üzerindennereden aldın?
Neden peki hocam merakımdan soruyorum Bende kullaniyorumdayani şahsi fikrimi soracaksan bence o karttan uzak dur
kullananların cogunlugunda hata veriyorNeden peki hocam merakımdan soruyorum Bende kullaniyorumda
rx 6500xt çok daha iyi sen bilirsin yine deen iyisi 2. el gtx1650 bakayım
arada kaldım, önceden amd kartlarla çok sıkıntı yaşadığımdan daha iyi olan 6500xt'yi mi alsam yoksa nvidia olan gtx 1650'yi mi alsam kararsız kaldımrx 6500xt çok daha iyi sen bilirsin yine de
Nedenyani şahsi fikrimi soracaksan bence o karttan uzak dur
arkadaşın rx 6500xt sorunlu hocam dikkat etarada kaldım, önceden amd kartlarla çok sıkıntı yaşadığımdan daha iyi olan 6500xt'yi mi alsam yoksa nvidia olan gtx 1650'yi mi alsam kararsız kaldım
Neden
Neden
Adamlar Hala 6850 Satıyorlar vay beürünün fiyatı 20000 yen, 150 euronun altında, zaten amazon jp, türkiyeye 150 euro üstü ürün satın aldırtmıyor
örnek:
Alıntıyı görüntüle
150 euro üstü eden ürünler gözüküyor ama satın alınmıyor, en yüksek 20000yenlik ürün var o da 140 Euro yapıyor
1650 super al geç hocam.Mis gibi kart.arada kaldım, önceden amd kartlarla çok sıkıntı yaşadığımdan daha iyi olan 6500xt'yi mi alsam yoksa nvidia olan gtx 1650'yi mi alsam kararsız kaldım
Ne alakaprofilne bakın hocam rx6500xt ile alaklı bir sürü konusu varYardım - Sapphire rx 6500xt kartım garantiden geldi bişey yok dendi
Bu karttan ne çektiğimi herkes biliyor Bilmeyenler için kart oyunlardan vb donuyordu siyah ekranda kalıp reset atıyordu driver cokuyordu vs vs karta şaka gibi malum servis piont hizmeti işte Yazdığım arızanın sadece donuyo kısmını almışlar kendilerine gerisi takmamislar bileforum.donanimarsivi.com