Neler Yeni

Çözüldü✓ 280hz monitör aldım nasıl sistem almalıyım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
AMD, NVIDIA'dan performans açısından bir tık üstte görülüyor ama NVIDIA ise dediğin konuda iyise sen olsan neyi tercih edersin ? Bu arada VG259QM monitörü ben alacağım. Özellikle önemli benim için. CS:GO oynuyorum hardcore
FPS oyunları oynuyorsanız bence performanstan bir tık ödün verip NVIDIA'ya yönelin. Yazılımda AMD'yi yerden yere vurmuyorum ama NVIDIA daha iyi iş yapıyor bana göre.
Zaten monitörünüz de G-Sync destekliyor.

ArurA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih HIZLI
İmkanı yok. 5600x 3070ti sistem bile 20k dan satıldıysa öyle bi sistemi 15e bulursunuz kovalarsanız
15 gündür falan sistem kovalıyorumda maalesef bulamadım hala inşallah en yakın zamanda bulurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
280hz mönitör aldım genellikle valorant oynuyorum nasıl bir sistem toplamam lazım işlemci ve ekran kartı olarak ne önerirsiniz

sıfır ekrann kartı var tuf 3060

ArurA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih HIZLI
FPS oyunları oynuyorsanız bence performanstan bir tık ödün verip NVIDIA'ya yönelin. Yazılımda AMD'yi yerden yere vurmuyorum ama NVIDIA daha iyi iş yapıyor bana göre.
O mönitör FreeSync destekliyor hem AMD hemde NVIDIA destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfır ekrann kartı var tuf 3060
Buna sistem kurunca fiyatın üstüne çıkıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,184
İsim
Burak Karadağ
Evet çok haklısın performanstan bir tık ödün vermek batırmaz elbette. Ayrıca 5600X, CS:GO da özel bir fps performansı sağlıyor, ki kullanacağım monitöre de iyi bir ekran kartı lazım. MSI RTX 3060 Gaming X 8GB modeli aklımda bu arada

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
çok sağlam sistem alman lazım 280 in altına düsmemesi için rahatça 350 fps alacaksın ki fight esnasında fps drop yiyince ek olarak 280 in altına düşerse fpsin takılmalar meydana gelecektir fps in 350 400 olacakki kafan rahat etsin

ArurA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih HIZLI
çok sağlam sistem alman lazım 280 in altına düsmemesi için rahatça 350 fps alacaksın ki fight esnasında fps drop yiyince ek olarak 280 in altına düşerse fpsin takılmalar meydana gelecektir fps in 350 400 olacakki kafan rahat etsin
Valorant oyununda fpsden kaynaklı takılmalar ya da Drop görmedim şu ana kadar 300ün altına çok düşmediği sürece sıkıntı yok haritaya göre bazı yerlerde 250de görebilir ama genel olarak 300ün altına düşmeyeceği bir sistem arıyorum

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
ben olsam bütçe zorlar 5600X 3060 yaparım
Valorant oyununda fpsden kaynaklı takılmalar ya da Drop görmedim şu ana kadar 300ün altına çok düşmediği sürece sıkıntı yok haritaya göre bazı yerlerde 250de görebilir ama genel olarak 300ün altına düşmeyeceği bir sistem arıyorum
işte önemli olan 250 yi görmemek zaten
Benim demek istediğim 350 400 civarı fps alacak pc olsa rahat oynarsın sistemin eğer 300 320 lerde gitgel yaparsa bir anlık mapte yığılmada 265 250 gorebilir sonra takılma vs

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Evet çok haklısın performanstan bir tık ödün vermek batırmaz elbette. Ayrıca 5600X, CS:GO da özel bir fps performansı sağlıyor, ki kullanacağım monitöre de iyi bir ekran kartı lazım. MSI RTX 3060 Gaming X 8GB modeli aklımda bu arada
1080p'de doğru ayarlarda hayli hayli 280 üstünü görür ben 2k yüksek ayarlarda optimizesiz valorant'da bile 300'lerde geziyorum hocam pek sağlıklı bir karşılaştırma değil ama gerisini siz düşünün yani.

O mönitör FreeSync destekliyor hem AMD hemde NVIDIA destekliyor

Buna sistem kurunca fiyatın üstüne çıkıyorum
Biliyorum zaten G-Sync destekleyen her monitör Free-Sync de destekliyor. Hatta NVIDIA kartlar G-Sync desteklemeyen monitörlerde Free-Sync de kullanmanıza olanak tanıyor.
Şöyle düşünün Free-Sync bir yırtılma önleyici ve G-Sync de bunu NVIDIA kartlar için kararlı çalıştığının resmi kanıtıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,184
İsim
Burak Karadağ
1080p'de doğru ayarlarda hayli hayli 280 üstünü görür ben 2k yüksek ayarlarda optimizesiz valorant'da bile 300'lerde geziyorum hocam pek sağlıklı bir karşılaştırma değil ama gerisini siz düşünün yani.

Biliyorum zaten G-Sync destekleyen her monitör Free-Sync de destekliyor. Hatta NVIDIA kartlar G-Sync desteklemeyen monitörlerde Free-Sync de kullanmanıza olanak tanıyor.
Şöyle düşünün Free-Sync bir yırtılma önleyici ve G-Sync de bunu NVIDIA kartlar için kararlı çalıştığının resmi kanıtıdır.
Bana 3600 lü sistemin bile fazla olduğumu biliyorum ama bir ömürlük olsun diye 5600X diyorum özrllikle fps konusu tam dediğin gibi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Bana 3600 lü sistemin bile fazla olduğumu biliyorum ama bir ömürlük olsun diye 5600X diyorum özrllikle fps konusu tam dediğin gibi
Valorant biraz daha işlemci oyunu gerçi, CS'de işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama dediğim gibi 3060 da 1080p'de yeterli olacaktır size.

ArurA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih HIZLI
ben olsam bütçe zorlar 5600X 3060 yaparım

işte önemli olan 250 yi görmemek zaten
Benim demek istediğim 350 400 civarı fps alacak pc olsa rahat oynarsın sistemin eğer 300 320 lerde gitgel yaparsa bir anlık mapte yığılmada 265 250 gorebilir sonra takılma vs
Bütçeyi zorlayıp 5600x 3060lı sistem almayı düşünücem

Top Bottom