Barneystinson
80+ Silver
knki 40 hz ne bileyim yani keşke 240 alsaydın yada 360
Onu tam bilmiyorum. Monitör işinden anlıyordu sanırım @strive_for_greatness bilgin varsa yardımcı olabilir misin?asus'un kendi menüsünden yaptım hocam orada direk 279hz seçeneği çıktı işaretledim direk 280hz e aldı bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu saatten sonra nasıl bir sorun olabilir ?
360FPS alabileceği bir oyun söyle.knki 40 hz ne bileyim yani keşke 240 alsaydın yada 360
inşallah bir şey olmaz o zaman gaza gelip yaptım saniyelik olay vallaOnu tam bilmiyorum. Monitör işinden anlıyordu sanırım @strive_for_greatness bilgin varsa yardımcı olabilir misin?
360FPS alabileceği bir oyun söyle.
cs go veya lol ben alıyorumOnu tam bilmiyorum. Monitör işinden anlıyordu sanırım @strive_for_greatness bilgin varsa yardımcı olabilir misin?
peki nasıl bir sıkıntı olur ki ? en azından öyle bir şey olduğu zaman geri 240hz'e çekerim hocam fps drop mu ? monitörün ısınması mı ? nasıl bir sıkıntı olur ?Onu tam bilmiyorum. Monitör işinden anlıyordu sanırım @strive_for_greatness bilgin varsa yardımcı olabilir misin?
İşte onu tam anlamıyla bilmiyorum. Ama sağlıklı olmadığını biliyorum.peki nasıl bir sıkıntı olur ki ? en azından öyle bir şey olduğu zaman geri 240hz'e çekerim hocam fps drop mu ? monitörün ısınması mı ? nasıl bir sıkıntı olur ?
Hayır HİÇBİR SORUN olmaz.hocam cpu kullanımı olsun fps düşüşleri olsun öyle bir problem olmaz değil mi ? oynadığım oyun zaten csgo diğer oyunlarda 100hz'de falan oynuyorum.
1. İşlemciye overclock yapmak zararlı değil eğer stabiliyeti korursanyapmayı tavsiye eder misiniz işlemciye o.c yapmak gibi tehlikeliyse yapmayacağım hocam
ama basit birşeyse yapabilirim.
bu kadar iddiâlı bi yorumdan sonra 300hz e bile overclocklarım çok teşekkürler dostlarHayır HİÇBİR SORUN olmaz.
cok sağolun hocam1. İşlemciye overclock yapmak zararlı değil eğer stabiliyeti korursan
2.hayır zararlı değil zaten asus 280hz i garantilemiş overclock ile neden bir şey olsun
Oo ekra kartı rtx 2070superArkadaşlar s.a öncelike.
Monitör: ASUS VG259QM 280HZ 1MS
Bu monitörde max 240hz alabiliyorum fakat kutusunda 280hz yazıyordu nasıl 280hz e çıkabilirim
Alıntıyı görüntüle
Kendi sitesinde de 280hz'e kadar oc desteği bulunduğunu belirtmiş. o yüzden sıkıntı olmaz.Monitöre Hertz OC yapmak pek sağlıklı değil diye biliyorum. Ama yapmışsınız artık. Umarım kazasız belasız kullanırsınız.
allah daha iyilerini versin hocamOo ekra kartı rtx 2070super
Ben 3070 alcam
Bende 240hz 0.5ms 1080p var 2k oyuncu değilim oyuzden 1080p aldım hikaye oyunlarınıda 1080p oynarımallah daha iyilerini versin hocam