elden yapıyorsa git al benceelden alım yapılıyosa babama diyeyimde gidek
bir de kartı takıp gosterebilir mi çalışıyor mu diye
elden yapıyorsa git al benceelden alım yapılıyosa babama diyeyimde gidek
Konu forum kuralları içerisinde herhangi bir yanlış teşkil etmiyorsa istediğimi açarım kimse de karışamaz.Konuyu acmak bile adamın satması kadar gereksiz. Heleki yorumlamak.
ciddi değildim ben gidene kadar satılır o kartelden yapıyorsa git al bence
bir de kartı takıp gosterebilir mi çalışıyor mu diye
Büyük ihtimalle bu hafta içinde direk satılır ama adam dolandırıcı da olabilir.ciddi değildim ben gidene kadar satılır o kart
mesaj atsana adamaBüyük ihtimalle bu hafta içinde direk satılır ama adam dolandırıcı da olabilir.
Ama yani bilemedim şuanda herhangi bir açığını görmedim adamın ama konuşunca dediklerinden anlaşılır zaten.
Adamın Dolandırıcı oldugu daha chroma tıklarken belli oderece konu acarken demiyorum bak ilan baska içerik baskaKonu forum kuralları içerisinde herhangi bir yanlış teşkil etmiyorsa istediğimi açarım kimse de karışamaz.![]()
Ben zaten ''alın'' diye atmadım, farkındaysan yazdım da adam dolandırıcı mı değil mi diye tartışalım diye açtım konuyu.Adamın Dolandırıcı oldugu daha chroma tıklarken belli oderece konu acarken demiyorum bak ilan baska içerik baska
adama deki kardeısm ürünün alıcam taksi atla gel geliş gidiş paranıda vericem de sonucta o paraya 300tl daha eklesen 2080ti yani 2080 de olsa bişi kaybetmessin.
Estafurullah hacım sana bişi demiyozki yükşenmiyozda ekran kartını kim piyasasını bilmedne alırki 3-4 sene onceki donemde değilizki kaldıki adam dolarla alsa bile yurt dısından dolar karsılıgı bile etmiyor gene zararına satcakBen zaten ''alın'' diye atmadım, farkındaysan yazdım da adam dolandırıcı mı değil mi diye tartışalım diye açtım konuyu.
Bence bu kadar emin olma adam yurt dışından alınma diyor belki orada ucuza aldı diye buradaki piyasasını bilmeyip direk ilana koymuştur.
2,3 arkadaş yollasammi acaba
knk inşallah enayidir çakma veyahut dolandırıcı değildir enayiyse inanılmaz derecede kardasınArkadaşlar hemen linçlemeyin ben ''lEN 2850 yE 2080 BldMU aLıN hMEn'' demiyorum
Adam açıklamaya acil satılık felan yazmış ve sattığı ürünler de var dolandırıcı mı bilemedim siz ne diyorsunuz?
Valla keşke alacak param olsa İstanbulda zaten 2 3 arkadaşımla gidip test edip alırdım anında direk hemde.knk inşallah enayidir çakma veyahut dolandırıcı değildir enayiyse inanılmaz derecede kardasın