Neler Yeni

28k bütçe ile alabileceğim en iyi oyun laptopu hangisi?

Tk28*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tolga Kahveci
Instagram
tolgakahveci.1
Bütçe
28000
Dostlar elimde R3 3300X + 16 GB + RX580 + 240GB SSD masaüstü sistem var, sistemim hem eskimeye başladı hem de üniversiteye okumaya karar verdiğimden dolayı laptopa geçme kararı aldım durum başlıkta belirttiğim gibi bütçem maksimum 28k çok yukarı uçmak istemiyorum. RTX 4050 bile yeterli benim için ama almışken, işlemci, RAM, SSD hızı ve ekran paneli iyi olsun, uzun ömürlü olsun böyle bir şey arıyorum.
Böyle bir laptop buldum sizce fiyatına değer mi?

Not; FPS tarzı oyunları ağırlıklı oynuyorum CS2, Valorant vesaire.

Tk28*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tolga Kahveci
Instagram
tolgakahveci.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo LOQ 15IAX9 önerenler var laptop 24k fiyata rakipsiz deniyor ama ram miktarı 8gb düşük geliyor bana haliyle ram yükseltmesi vesaire uyumluluk derdiyle uğraşmak istemediğimden bu modele tam ısınamadım ama diğer konularda çok övülmüş

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Musa Topçu
Rami kendiniz yükseltin aradaki fiyat vs. Farkına değmez 32gb ram + 1tb ssd eklenebiliyor aradaki farka

eravinn

80+
Lenovo LOQ 15IAX9 önerenler var laptop 24k fiyata rakipsiz deniyor ama ram miktarı 8gb düşük geliyor bana haliyle ram yükseltmesi vesaire uyumluluk derdiyle uğraşmak istemediğimden bu modele tam ısınamadım ama diğer konularda çok övülmüş
ram yükseltmesi çok sorun bir durum değil internette daha önceden deneyenlerin raminden satın alırsanız sorun olmaz

Tk28*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tolga Kahveci
Instagram
tolgakahveci.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle bir ürün daha var ,sizce 24k olan laptopu alıp yükseltmemi yapayım yoksa bu ürün mantıklımıdır?, Veyahut 24k laptopun yanında ek 8gb ram daha önerebilir misiniz? bildiğiniz marka bir şey?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,357
İsim
Eren
yukarıda atılan lenovoyu alıp ram takviyesi yapabilirsiniz ama bence panelden feragat ederek bunu alın rtx 4060 mevcut.

Gurkanpiro

80+ Gold
yukarıda atılan lenovoyu alıp ram takviyesi yapabilirsiniz ama bence panelden feragat ederek bunu alın rtx 4060 mevcut.
ptt avm satıcı ıyı degıl gıbı hocam

Tk28*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tolga Kahveci
Instagram
tolgakahveci.1
sanırım 24k olan laptopu alabilirim ileride ram takviyesi yaptığımda umarım uyumluluk sorunu çıkmaz. Ayrıca kronik problemi varmıdır acaba bu ürünün?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,058
Üyeler
159,100
Son üye
Yusuf Ege Tepe
Top Bottom