Aynen. Yani sonuç olarak 29 ekime özel bir şey olmadığı belli.olabilir hocam yada altyapı çalışması vs olmuş olablir
@Realhas the Great dolarla oynadı.100. Yıla özel Google dolarida düşürmüştü birkaç dakika boyunca seninde interneti yükseltmislerdir doğaldır bu
Kaç yıldır türk telekom kullanıyorum bahsettiğiniz gibi bir hız düşüklüğüne şahit olmadım açıkçası. Öyle bir durum olursa da müşteri hizmetlerini arayıp anında düzelttiriyordum.hocam bu zamana kadar çok fazla internet kullandım türk net denemişliğim var türk telekom dsmart vs arasında en beğendim superonline türk telekom hızı bir süre sonra gerçekten çok düşüyor
valla hocam aslında yaşadığınız yere görede değişebilir ben kullanırken çok sıkıntı yaşamıştımKaç yıldır türk telekom kullanıyorum bahsettiğiniz gibi bir hız düşüklüğüne şahit olmadım açıkçası. Öyle bir durum olursa da müşteri hizmetlerini arayıp anında düzelttiriyordum.
Muhtemelen öyledir. Buradaki neredeyse herkes türk telekom kullanıyor.valla hocam aslında yaşadığınız yere görede değişebilir ben kullanırken çok sıkıntı yaşamıştım
türk telekom aynı hız alıyorum.Yani söylediğim şey biraz saçma bir arkadaş dedi benim internet hızım normalde 50 55 mb flndı ama bugün 100mb hızına çıktı anlamadığım şekilde 29 ekim için özelmi acaba bilen varmı aslında 30 ekim oldu hala hızlıda meraktan soruyorum