Neler Yeni

299 Liraya GTX Mocassin blue swich Mekanik Klavye alınır mı?

Dark27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Muhammed Ali Üstün
Bütçe
299

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad

Reindi

80+ Silver
inceleme linki:
fiyatı uygun klavye çok şık olmasada anti ghosting blue mekanik swich falan olması ve bu fiyata olması almaya teşvik ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide bu wep sitesinden temin ediliyor işte linki: https://www.qp.com.tr/gtx-mocassin-...&utm_medium=youtube&utm_campaign=gtx-mocassin
bu wep sitesi güvenilir mi? aceba pc hocası bu linki bırakmış
bence mavi switch alma gerekirse iki katı para ver red switch al bende aldım dolapta duruyo

Dark27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Muhammed Ali Üstün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence mavi switch alma gerekirse iki katı para ver red switch al bende aldım dolapta duruyo
dolapta duruyor?? sjjsjsjsj neyse konudan sapmayalım geçenlerde gamepower in %60 lık red swich klavyesi 300 liraya peşin 3 taksit fln filan vardı ona göz koymuştum 2 gün geçti şuanki fiyat malum 450 olmuş bende anti ghostu özelliği olan mekanik bi klavye almayı düşünüyorum fakat mavi swich hiç benlik değil ciddi söylüyorum okadar ses çıkarması sertliği vb çok kötü bence seninde dediğin gibi en ama en iyi swich red ama oda fiyatı malum

Reindi

80+ Silver
dolapta duruyor?? sjjsjsjsj neyse konudan sapmayalım geçenlerde gamepower in %60 lık red swich klavyesi 300 liraya peşin 3 taksit fln filan vardı ona göz koymuştum 2 gün geçti şuanki fiyat malum 450 olmuş bende anti ghostu özelliği olan mekanik bi klavye almayı düşünüyorum fakat mavi swich hiç benlik değil ciddi söylüyorum okadar ses çıkarması sertliği vb çok kötü bence seninde dediğin gibi en ama en iyi swich red ama oda fiyatı malum
kullanamıyorum sesten evde tek yaşamama rağmen üstten babam kaç kere geldi kaldır lan şunu diye bende membran aldım gidip 500 liralık klavye duruyo dolapta alma git paranı bütünleştir red switch al

Dark27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Muhammed Ali Üstün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanamıyorum sesten evde tek yaşamama rağmen üstten babam kaç kere geldi kaldır lan şunu diye bende membran aldım gidip 500 liralık klavye duruyo dolapta alma git paranı bütünleştir red switch al
özellikle benim aynı odayı abisi ile paylaşan saat gece 3 e kadar oynayan birisi hiç almamalı diye düşünüyorum ama geceleri member klavyemi kullanırım diyordum

Reindi

80+ Silver
özellikle benim aynı odayı abisi ile paylaşan saat gece 3 e kadar oynayan birisi hiç almamalı diye düşünüyorum ama geceleri member klavyemi kullanırım diyordum
yok kardeşim hiç alma parana yazık etme biriktir red switch al 500-600 e rahat bulunuyor kullanamazsın

Top Bottom