Neler Yeni

2999 lari'ye xbox series x almak mantıklı mı?

Techno08

80+ Gold
Şu anda elimde 2300 lari var. Yazın batum sınırı açılırsa oradan konsol alacağım. Yaza kadar yaklaşık 3200 larim olur diye düşünüyorum( para biriktiriyorum çünkü). Sizce xbox series x'mi almalıyım yoksa playstation 5 mi?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Şu anda elimde 2300 lari var. Yazın batum sınırı açılırsa oradan konsol alacağım. Yaza kadar yaklaşık 3200 larim olur diye düşünüyorum. Sizce xbox series x'mi almalıyım yoksa playstation 5 mi?

Kaç Türk lirasına denk geliyor hocam ?
Vergi alıyorlar mı oradan alınca ?
Oyunları TR'den alacaksanız xbox öneririm ps5 çok cep yakar.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Xbox önerimdir hocam vergi kesiliyorsa buraya getirirken on numara olur.

Techno08

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç Türk lirasına denk geliyor hocam ?
Vergi alıyorlar mı oradan alınca ?
Oyunları TR'den alacaksanız xbox öneririm ps5 çok cep yakar.

6000 liraya denk geliyor. Batum sınırına yakın bir yerde yaşıyorum, arkadaşlarımla gideceğim kutusuz getirmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seriex X al bence game pass alır paşa paşa oynarsın.

Gaming laptopum olduğu için mantıklı mı bilmiyorum pek. Ama Series x'de çok güzel.

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
Şu anda elimde 2300 lari var. Yazın batum sınırı açılırsa oradan konsol alacağım. Yaza kadar yaklaşık 3200 larim olur diye düşünüyorum( para biriktiriyorum çünkü). Sizce xbox series x'mi almalıyım yoksa playstation 5 mi?

Konsol almak bu kadar önemli değilse PC alman en doğrusu olur.

T O B İ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
Babasının jettasını kaçıran çocukla beraber
İsim
Mert
6000 liraya denk geliyor. Batum sınırına yakın bir yerde yaşıyorum, arkadaşlarımla gideceğim kutusuz getirmeyi düşünüyorum.

Gaming laptopum olduğu için mantıklı mı bilmiyorum pek. Ama Series x'de çok güzel.
O zaman ps5 al xbox da ki oyunları pc de de oynayabilirsin zaten ps5 daha iyi olur.

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep

Gürcistandakiler türkçe biliyor mu ?

Techno08

80+ Gold

Taksiciler ve restoran sahipleri falan biliyor.

E Türkiye'den almak daha mantıklıymış. Ama ps5 ' de düşünüyorum şimdi o var. Eğer ps5 dijital Türkiye'ye gelirse bir daha gitmekle uğraşmam buradan alırım.

O zaman ps5 al xbox da ki oyunları pc de de oynayabilirsin zaten ps5 daha iyi olur.

Alamıyorum hocam.

https://iplus.com.ge/?match=all&sub...ecurity_hash=d96aad0e47c71d07c871e92a5cca0eb4

Ps5 dijital bile 3899 lari. Ben en fazla 3000 falan biriktirebilirim 3900 lari beni çok aşar. Sanırım series x alacağım. Ps4 pro da alabilirim aslında 1600 lari ama eski nesil ve açıkçası artık içinde HDD olan bir konsol istemiyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom