İpsSizce Hangisi
va. eğer photoshop veya edit vs gibi işlerle uğraşmıyorsan sırf oyun içinse bana göre va ben va monitör almaya çok önyargılıydım babam süpriz yapmış . kötü diye düşünmüştüm ama gayet de güzel zaten 7/24 oyun oynuyorum renkler gayette canlı nvidia digital vibrance yi 100 yaptım aşırıda güzel oldu. bide cs de nvidia free style ayarladım mükemmel olduSizce Hangisi
çünkü fps oynuyorsa ise va panel tercih etmeli va panel her ikisinin ortası 2k 165 hz va öneririm ben@Frenerno hocam acaba neden üzgün attınız? Benim şuan kullandığım monitor 165hz ips ekran, 165hz ve 144hz arasında gram fark yok ayrıca ips ekranın verdiği renk canlılığını diğer hangileri verebilir.
Hocam 7/24 csgo oynayan kişi tn panel almalı eğer espor oyuncu değilseniz ve paranız varsa ips harici ekrana para verilmez.çünkü fps oynuyorsa ise va panel tercih etmeli va panel her ikisinin ortası 2k 165 hz va öneririm ben
verilir va panel hem hikaye hem tryhard oyun için çok avantajlı çünkü tn panel ve ipsin ortasıHocam 7/24 csgo oynayan kişi tn panel almalı eğer espor oyuncu değilseniz ve paranız varsa ips harici ekrana para verilmez.